Șapte persoane au fost rănite, joi seara, într-un accident produs pe DN38, la ieşirea din localitatea Moviliţa către Topraisar, în județul Constanța, în care au fost implicate două mașini, potrivit Mediafax. Toate victimele au fost transportate la spital.

Potrivit polițiștilor constănțeni, două autoturisme au fost implicate în accidentul petrecut pe DN 38, iar din primele date a rezultat că acesta a avut loc după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Pentru intervenție au fost alocate două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță din Constanța, plus un echipaj SMURD și o ambulanță de transport victime multiple (ATPVM).

„În urma accidentului care s-a produs între localitățile Techirghiol și Movilița prin coliziunea a două autoturisme au rezultat șapte victime, cu vârste cuprinse între 12 și 46 de ani, care au prezentat diferite traumatisme, de membre în general, și care nu au avut niciun moment viața pusă în pericol, ei toți fiind conștienți și stabili hemodinamic și respirator”, au transmis reprezentanții SAJ Constanța.

Toate victimele au primit primul ajutor la fața locului și apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Constanța.