Starea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, a anunțat marți purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță. Mario Iorgulescu a fost grav rănit într-un accident rutier pe care l-a provocat duminică și în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, într-un comunicat de presă.

Mario Iorgulescu a fost dus duminică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, unde medicii au stabilit necesitatea unei intervenții chirurgicale imediate. "Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital", mai spun medicii.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un tânăr tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.