O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie, cu pumnii și picioarele, apoi târâtă de păr prin parc pentru că ar fi refuzat să lovească o altă fată. Tot scandalul a fost filmat și postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În imagini se vede cum adolescenta este pusă să lovească alte fete, însă aceasta refuză, motiv pentru care este bătută cu pumnii și picioarele de celelalte fete care participă la scandalul din Parcul Morarilor Pantelimon.

La un moment dat, una dintre bătăușe o ia pe victimă de păr și o târăște prin parc, reproșându-i că nu face ce i se spune.

Toată bătăia la care participă mai mulți tineri, ce par să fie minori, a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz și au deschis o anchetă, fiind demarate verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

În aceeași zi în care polițiștii s-au autosesizat, mama fetei bătute a mers la Poliție și a depus o plângere.

„În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate și conduse la sediul Secției, unde au fost audiate în prezența părinților și reprezentanților DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.