Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, internat la Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism în urma accidentului rutier pe care l-a provocat duminică, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică, anunță medicii de la unitatea spitalicească. În accidentul provocat de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", a transmis Spitalul Elias, printr-un comunicat de presă semnat de managerul Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident rutier pe care l-a provocat la ieșirea din București, în urma căruia celălalt șofer a murit.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un tânăr tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.