Cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore, joi seara, în cazul fetei de 20 de ani care a fost urcată cu forța într-o mașină în Caracal, județul Olt. Este vorba de patru bărbați și o femeie, au anunțat reprezentanții IPJ Olt, scrie Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Polițiștii din Olt au reținut, joi seara, cinci persoane implicate în cazul fetei din Caracal care a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-o mașină.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi (joi- n.r.) pe raza municipiului Caracal, politiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a cinci persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate”, au transmis reprezentanții IPJ Olt. Este vorba de patru bărbați și o femeie.

Potrivit polițiștilor, o femeie din Caracal a sesizat, joi, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția orașului Slatina. Oamenii legii au reușit să identifice în trafic mașina după aproximativ 10 minute, în orașul Piatra Olt. Toate persoanele care erau în mașină au fost duse la sediul Poliției Caracal, unde au fost audiate.

Reprezentanții IPJ Olt au anunțat că fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal.