Fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Donald Trump, Sarah Huckabee Sanders, va scrie o carte despre viața sa și despre experiența la Casa Albă. Cartea, al cărei titlul nu a fost încă dat publicității, ar urma să fie lansată în toamna anului viitor, exact când au loc alegerile prezidențiale la care Donald Trump încearcă să obțină un nou mandat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Anunțul a fost făcut joi de șeful editurii St Martin. Sarah Sanders, 36 de ani, a fost un apărător înverșunat al președintelui Donald Trump, având o relație tensionată cu presa acreditată la Casa Albă. Ea s-a făcut remarcată în special prin declarațiile potrivit cărora ”Dumnezeu a vrut ca Donald Trump să devină președinte”.

Sarah Sanders a început ca secretar de presă adjunct înainte de a-l înlocui pe Sean Spicer în iulie 2017. A demisionat în iunie 2019, plecarea ei de la Casa Albă fiind anunțată de președintele Trump. Trump spunea atunci că Sanders se va întoarce în Arkansas după mai bine de trei ani la Casa Albă. "Este o persoană foarte specială, cu talente extraordinare, care a făcut o treabă incredibilă".