Liderul USR, Dan Barna, îi cere președintelui Klaus Iohannis să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a alegerilor anticipate.

Dan BarnaFoto: Facebook/ Dan Barna

Într-un mesaj postat pe Facebook, candidatul USR-Plus la prezidențiale comentează că ceea ce au dat Dragnea și PSD românilor, în ultimii trei ani, se reduce la crize dupe crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer.

El o acuză pe Viorica Dăncilă că continuă politica lui Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască și, în loc să găsească oameni onești și competenți pentru funcțiile de miniștri și să vină cu ei în Parlament, așa cum îi cere legea și cum așteaptă cetățenii, trage de timp, pentru că nu mai are majoritate și nici legitimitate, încă 45 de zile.

"Doamna Dăncilă, veniți în Parlament pentru votul de reconfirmare. Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură. USR este pregătit să voteze o moțiune de cenzură și să deschidem astfel calea către alegeri anticipate și o nouă guvernare, una care să fie în stare să guverneze România cu adevărat", îi transmite premierului liderul USR.

El are un mesaj și pentru președintele Klaus Iohannis, căruia îi cere să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a alegerilor anticipate.