Doi bărbați bănuiți că aveau fețele acoperite cu cagule și că au amenințat, marți seara, o femeie în trafic, au fost prinși de polițiști, la ora transmiterii acestei știri fiind audiați, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Cluj, o femeie a reclamat că, pe Calea Dorobanților din Cluj Napoca, în timp ce conducea mașina a fost amenințată în trafic cu un pistol de către două persoane aflate într-un alt autovehicul, acestea având fețele acoperite cu cagule.

„În urma sesizării, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificări pentru depistarea celor două persoane. În scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au găsit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele două persoane, la intersecția străzilor Piezișă cu Clinicilor”, au anunțat polițiștii.

Oamenii legii i-au găsit și pe cei doi bărbați bănuiți de aceste fapte. Este vorba de doi bărbați, de 27 și 31 de ani, din comunele Florești și Iara. Asupra lor, polițiștii au găsit un pistol neletal, o cagulă și alte bunuri.

Cei doi au fost duși la audieri pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate de femeie și pentru luarea măsurilor legale.