Asistenta personală a președintelui american Donald Trump a fost nevoită să plece de la Casa Albă după ce s-a aflat despre scurgeri de informații privind viața privată a familiei prezidențiale, scrie BBC News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Madeleine Westerhout, 29 de ani , a fost concediată joi după ce Trump a aflat că aceasta ar fi povestit detalii din culisele Casei Albe la o cină cu reporterii, undeva la începutul acestei luni. Consiliera ar fi băut și s-ar fi lăudat cu accesul pe care l-a avut la președintele Trump, în timpul vacanței acestuia în New Jersey.

Westerhout a lucrat cu președintele american din prima zi a mandatului său. Considerată de presa de peste ocean ca fiind omul care controla relația lui Trump cu mass media, Madeleine Westerhout avea biroul chiar în fața Biroului Oval, din aripa de vest a Casei Albe.

La discuția informală cu reporterii, potrivit unor surse, consiliera ar fi băut și ar fi dezvăluit detalii private despre familia președintelui, bârfind, de asemenea, despre jurnaliștii care căuta să obțină o "intrare" la președinte.

Este neclar cum a aflat președintele Trump despre acest episod. Casa Albă a refuzat să comenteze incidentul.