Viorica Dăncilă și-a continuat vineri campania electorală și s-a întâlnit cu femeile social-democrate, cărora le-a spus că ea nu va ceda, pentru că nu are "dreptul să cedeze" și că "puterea se câstigă, puterea nu se cedează". Ea le-a cerut femeilor din PSD să iasă mai mult la televizor și să meargă prin localități și să vorbească cu oamenii.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Puterea se câstigă, puterea nu se cedează", a spus Dăncilă la Școala politică de vară a Organizației Femeilor Social-Democrate, la Mamaia.

"Trebuie să ieșim mult mai mult la televizor. Vă invit să ieșiți în spațiul public, să faceți echipe de femei, să mergeți în fieacare comunitate și să vorbiti cu oamenii", le-a spus Dăncilă femeilor social-democrate.

Ea a susținut că este "pentru prima dată când putem avea un președinte femeie, un președinte care să fie aproape de români și să iubească românii".

Dăncilă i-a atacat din nou pe "bărbații din stat", susținând că "au găsit o femeie ca țintă a jignirilor lor". "Indiferent de abordările lor, indiferent de minciunile lor, indiferent de curajul lor pe Facebook, voi merge înainte. Nu am dreptrul să cedez", a clamat Viorica Dăncilă.