O femeie de 51 de ani, din Lugoj, județul Timiș, a fost sechestrată de concubinul ei într-un sat de lângă Valencia, Spania, aceasta fiind salvată după ce a reușit să își sune fiul, care a anunțat Poliția din România potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliția Timiș, femeia de 51 de ani era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia, sub supravegherea permanentă a concubinului său, un bărbat de 36 de ani, din Margina, județul Timiș.

„Telefonul și contul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reușind să aibă acces la telefon, în data de 27 august victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România”, arată polițiștii timișeni.

Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atașatului de Afaceri Interne din Spania și a Gărzii Civile din Spania au localizat imediat victima, care a fost găsită împreună cu concubinul agresor.

Împotriva bărbatului a fost emis ordin de restricție și a fost reținut pe teritoriul Spaniei.