O fată de 15 ani din Medgidia, în cazul căreia mama a anunțat Poliția că a fost răpită, a fost găsită mergând spre Tulcea, unde voia să își negocieze căsătoria contra unei sume de bani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Județene Constanţa, citată de Agerpres, miercuri, la sediul Poliţiei Medgidia s-a prezentat o femeie de 38 de ani care a sesizat că fiica sa de 15 ani ar fi fost răpită şi dusă în judeţul Tulcea cu un autoturism, pentru a i se propune să se căsătorească cu un bărbat de 27 de ani. După cercetări s-a stabilit că în urma unei înţelegeri anterioare făcute la locuința adolescentei, aceasta ar fi plecat la Tulcea, însoţită de un membru al familiei, să negocieze o căsătorie contra unei sume de bani.

"În cursul serii de 28 august, în jurul orei 22:00, poliţiştii constănţeni, cu sprijinul IPJ Tulcea, au format o echipă de intervenţie alcătuită din 21 de poliţişti, dintre care şase luptători DIAS, şi au depistat-o pe tânără în timp ce se deplasa cu un autoturism, la Medgidia. Minora a fost examinată medico-legal şi s-a constatat că nu prezintă leziuni traumatice, aceasta fiind încredinţată familiei", spun reprezentanții Poliției Tulcea.

În acest caz poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.