Starul irlandez Ronan Keating, fost membru al trupei Boyzone, a povestit, în timpul recitalului susţinut la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului "Cerbul de Aur", despre o experienţă care l-a făcut să se teamă pentru viaţa sa, avută în timp ce se deplasa cu un mic avion de la Bucureşti la Braşov, scrie Mediafax.

Ronan KeatingFoto: Captura TVR

În timpul recitalului de aproape o oră pe care l-a susţinut sâmbătă seară pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov, după gala de premiere a Festivalului Cerbul de Aur 2019, cântăreţul irlandez şi-a exprimat plăcerea de a cânta în sfârşit în România, unde ar fi trebuit să ajungă încă din 2004, alături de trupa Boyzone, potrivit propriilor spuse.

La un moment dat, Keating a povestit cu mult umor despre experiența trăită în timp ce se deplasa cu avionul de la București la Brașov, tot sâmbătă.

"Băieții din trupa mea au venit aici ieri (vineri, n.r.), dar au avut nevoie de patru ore și jumătate să ajungă cu mașina din București, așa că mi-am zis: 'Nu voi face asta'. Am reuşit să găsesc un mic avion și am zburat astăzi, am ajuns în doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-am imaginat. Cred că nu mi-a mai fost atât de frică în viața mea, mai ales atunci când am ajuns deasupra munților. A fost magnific, frumos, dar mie mi-a fost frică, m-am temut pentru viaţa mea", a povestit artistul, după ce a interpretat mai multe piese ale trupei Boyzone.

"Am avut un pilot foarte priceput, uimitor și acesta a făcut un tur. Dar, la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte, astfel încât să am o privelişte mai bună a munților. Nu a fost o idee bună", a completat Keating.

"Dar am ajuns aici teafăr și nevătămat. Aveți o țară cu adevărat frumoasă, este magnifică, a fost uimitor să o văd astfel de sus", a mai spus artistul și a încheiat râzând: "Am avut ochii închiși aproape tot timpul".

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20 de milioane de exemplare. Single-ul său "When You Say Nothing at All" de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill" a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări. În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor "X Factor" şi "All Together Now" și antrenor vocal pentru talent show-ul "The Voice" (2016).

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului "Cerbul de Aur" a debutat joi și se va încheia duminică seară. Cântăreaţa italiană Eliza G a fost recompensată, sâmbătă seară, cu marele trofeu al concursului de interpretare internaţional din cadrul evenimentului.

Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Citește și:

Ministrul Culturii, Daniel Breaz: „Avem nevoie de Cerbul de Aur, promovează adevărata faţă a României”

Cerbul de Aur 2019: M-am uitat la cel mai irelevant concurs de muzică din România ca să văd pe ce se duc banii publici

Cât spune TVR că va plăti pentru Cerbul de Aur anul acesta