Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Teliucu Inferior, județul Hunedoara, s-a îmbătat, s-a înjunghiat în piept și le-a spus polițiștilor că a fost atacat și tâlhărit de doi indivizi. Bărbatul încerca astfel să justifice lipsa unei sume de bani, relatează Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Polițiștii din Hunedoara au fost anunțați, marți, de o femeie din comuna Teliucu Inferior despre faptul că soțul ei, un bărbat în vârstă de 75 de ani, în momentul în care a ieșit din curtea casei, a fost agresat de persoane necunoscute, care i-au furat din bani.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care a plecat de acasă spre magazinul din localitate, a fost abordat de două persoane care aveau fața mascată, una dintre acestea l-a prins de mâini, i-a scos portofelul din buzunarul pantalonului şi i-a furat 500 de lei. Tot presupusa victimă a spus că cealaltă persoană a lovit-o cu un obiect înțepător în zona stângă a pieptului, după care agresorii au fugit.

Vârstnicul a fost transportat la UPU Hunedoara unde, în urma unei intervenții chirurgicale, i-au fost cusute rănile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au stabilit că bărbatul i-a mințit și că, fiind băut, s-a înjunghiat singur, în zona inimii, pentru a justifica lipsa sumei de bani despre care a spus că i-a fost furată.

În acest caz, polițiștii vor schimba încadrarea juridică a faptei reclamate, iar cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.