Un bărbat a murit și altul este rănit, însă în stare stabilă, după ce au fost împușcați, la Mangalia, în urma unui scandat care ar fi izbucnit între două tabere rivale, informează Mediafax.

PolitiaFoto: Politia Romana

UPDATE 14:25 Unul dintre bărbații împușcați la Mangalia a murit, anunță Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunțat că bărbatul a intrat în stop cardiac și ulterior a murit. Acesta fusese împușcat în abdomen. Celălalt este stabil, având răni la picioare.

Circumstanțele sunt deocamdată neclare, însă primele informații arată că mai mulți bărbați au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare și a tras.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au spus că până la ajungerea medicilor la locul indicat prin apel la 112 cele două persoane împușcate au plecat la spital cu alte mijloace.

Una dintre cele două persoane împușcate este rănită grav, având o rană în abdomen. Aceasta va fi ridicată de un elicopter de la spital.

Surse locale spun că cealaltă persoană a fost împușcată în picior.

„Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbați a venit peste un bărbat, în locuință și în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare și a tras un singur foc”, au spus sursele citate.