Un bărbat a fost filmat în timp ce injecta cu un lichid incolor pepenii pe care îi vindea pe o stradă din municipiul Brăila, imagini care au fost postate pe mai multe reţele de socializare şi au stârnit revolta oamenilor, inclusiv a primarului de Brăila, Marian Dragomir, transmite Agerpres.

Vanzator de pepeniFoto: Captura YouTube

"Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale şi l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila. Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare", a scris Dragomir pe contul său de socializare.

În imaginile publicate pe reţelele de socializare se vede cum bărbatul, care are o tarabă amplasată pe un trotuar din cartierul Hipodrom, injectează pepenii cu o seringă de mari dimensiuni în care se află un lichid incolor.