O femeie de 21 de ani a fost agresată şi luată de acasă cu forţa de fostul soţ şi de fratele acestuia, ulterior, cei doi fiind reţinuţi pentru săvârșirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, informează vineri IPJ Dolj, preluat de Agerpres.

Politia RomanaFoto: Facebook - Politia Romana

Cei doi bărbaţi au 33 de ani, respectiv 35 de ani.

"Ieri, 8 august, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie, din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, de 21 de ani, a fost luată cu forţa de la domiciliu de către fostul soţ şi fratele acestuia, aceştia plecând într-o direcţie necunoscută cu un autoturism. În cauză a fost constituită o echipă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea, care au demarat verificările, în vederea depistării persoanelor respective", precizează IPJ Dolj.

Persoana vătămată şi cei doi bărbaţi, de 33 şi 35 de ani, au fost găsiţi în comuna Calopăr, fiind apoi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Segarcea.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânăra era despărţită în fapt de soţul său, de aproximativ o lună şi jumătate, iar în acest interval de timp aceasta s-ar fi aflat în Constanţa, unde ar fi început o altă relaţie.

Pe fondul geloziei şi aflând că tânăra a revenit la domiciliul părinţilor săi, bărbatul s-a deplasat la locuinţa acestora, unde a purtat discuţii cu privire la cei doi copii rămaşi în întreţinerea sa, discuţii care însă au degenerat. Astfel, bărbatul în cauză şi fratele acestuia ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei socrului său, iar prin violenţă şi împotriva voinţei sale, ar fi luat-o pe tânăra de 21 de ani şi ar fi urcat-o în autoturismul cu care veniseră, plecând în direcţia oraşului Segarcea.

De asemenea, pe drum şi la locuinţa din comuna Calopăr cei doi ar fi agresat-o fizic şi ameninţat-o cu moartea pe tânără.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.