Poliţiştii din Năvodari au rănit cu un foc de pistol un tânăr înarmat cu două cuţite, care fugărea două cupluri pe stradă, la Năvodari. Atacatorul, care avea o mască pe față, a fost prins de polițiști la capătul unei urmăriri pe străzile din oraş.

Ambulanta SMURDFoto: smurd.ro

Potrivit Poliției Județene Constanța, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, un echipaj de ordine publică de la Poliția Năvodari care patrula pe strada Albinelor din localitate a observat două femei şi doi bărbaţi care alergau şi cereau ajutor, strigând că ar fi urmărite de un necunoscut.

Bărbatul care urmărea cele două cupluri avea faţa acoperită cu o mască din plastic și ținea în mâini două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă. Poliţiştii au început urmărirea acestuia pe străzile din Năvodari, atât pe jos, cât şi cu autospeciala, iar după aproximativ un kilometru bărbatul a fost văzut intrând într-un gang.

Conform sursei citate, în timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pe jos, un alt polițist a blocat cu maşina aleea pe care fugea agresorul, în proximitatea unei pieţe. În acel moment, agresorul l-a atacat pe poliţist. "Ca urmare a pericolului iminent, poliţistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită la picioare, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj de ambulanţă.

Până la sosirea acestuia, victima a primit primul ajutor din partea patrulei", mai spun reprezentanții Poliției Constanța. Atacatorul este un bărbat de 25 de ani, din Iaşi, iar în urma incidentului el a fost transportat la spital.