Un bărbat a fost împușcat mortal în comuna 1 Decembrie din Ilfov, motivul fiind gelozia, susțin reprezentanții Parchetului Ilfov, citați de Mediafax. O femeie a sesizat poliția că a auzit, marți dimineață, două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 14.38 Autorul crimei a fost prins, a anunțat Poliția Ilfov. Potrivit Digi 24, este vorba de un bărbat fără loc de muncă, ce lucra cu ziua prin zonă.

UPDATE 12:19 Motivul crimei de marți dimineață din orașul Măgurele este gelozia, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții Parchetului Tribunalului Ilfov. Bărbatul a murit după ce a fost împușcat de mai multe ori.

Reprezentanții Parchetului Tribunalului Ilfov au precizat că gelozia este mobilul crimei din orașul Măgurele. Trupul bărbatului este, în prezent, la autopsie.

PotrivitIPJ Ilfov, marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.