Poliția Capitalei anunță că a reținut un bărbat de 51 de ani suspectat că în luna mai a bătut și tâlhărit un tânăr, incidentul având loc în zona unei stații de autobuz din sectorul 5 al Capitalei. Potrivit Poliției, agresorul, "cunoscut cu preocupări de natură infracţională" l-a lovit pe tânăr până l-a lăsat inconștient, după care i-a luat telefonul mobil și rucsacul cu mai multe bunuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Poliția Capitalei, bărbatul a fost prins de polițiști și reținut vineri, iar sâmbătă a fost dus în instanță, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru tâlhărie calificată.

El este suspectat că în 29 mai, în jurul orei 03.50, ar fi urmărit un tânăr de 29 de ani, din zona unei staţii de autobuz din sectorul 5, apoi l-ar fi lovit, lăsându-l inconştient. El i-a luat victimei telefonul mobil și rucsacul în care avea mai multe bunuri.

Poliția mai precizează că agresorul este "cunoscut cu preocupări de natură infracţională". În acest caz, victima a făcut plângere la Secția 19 Poliție în urmă cu două luni, respectiv în ziua în care a fost bătut și tâlhărit.