Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat, sâmbătă, că bărbatul a susținut în repetate rânduri că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, că a incinerat trupul fetei de 15 ani și că nu există alte victime.

Gheorghe DincaFoto: Agerpres

"El susține că nu există alte victime. A susținut în repetate rânduri că le-a ucis pe Alexandra și Luiza (...) În ceea ce o privește pe Alexandra, a spus că a violat-o, că a lovit-o puternic cu pumnii sau cu palmele, iar fata și-a pierdut viața. Spune că apoi a incinerat-o (...) S-a făcut arderea cu plastic și cu cartoane. În cazul Luizei, susține că nu a violat-o. (...) El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei", a declarat, la Antena 3 Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu. Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie".

În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Duminică, după ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.