UPDATE 22:25 ADN-ul Alexandrei ar fi fost găsit în oasele găsite la G. Dincă, anunță Digi 24. Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook că au fost informați de acest fapt de către ministrul Justiției, Anca Birchall.

Gheorghe DincaFoto: Agerpres

Rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani, au declarat pentru Mediafax surse din INML.

Surse din Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" au declarat pentru Mediafax că rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arată că oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal aparțin unei fete cu vârsta între 15 și 17 ani.

Aceleași surse au arătat că expertiza genetică, cea care ar putea determina dacă rămășițele osoase ridicate din casa de la Caracal și trimise la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" conțin ADN-ul celor două tinere, este în continuare în lucru.

Inițial, surse digi24.ro, vorbeau de un interval de vârstă de 12 -17 ani.

Gheorghe Dincă a fost audiat de procurorii DIICOT duminică seară, la Craiova. După ce inițial a susținut că nu le cunoaște pe niciuna dintre cele două fete - Alexandra și Luiza -, la audierile de duminică seară de la DIICOT Craiova Dincă a spus că a ucis-o pe fata de 15 ani joi, în jurul orei 12.00, imediat ce a surprins-o cu telefonul în mână și a precizat că i-a incinerat corpul. Procurorul Georgiana Hosu, adjunctul șefului DIICOT, a declarat duminică seară că bărbatul a răpit-o pe fată în scopul exploatării sexuale, a sechestrat-o și a violat-o, iar Alexandra "nu a avut practic nici o șansă de a se apăra". Referitor la cealaltă fată ucisă, Luiza, în vârstă de 18 ani, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă ar fi procedat în același mod.

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, acesta fiind adus la fața locului, după ce a fost audiat ore întregi în cursul nopții, suspectul menținându-și declarațiile anterioare. "Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite (...) vor fi verificate și gropile cu beton și ciment”, a precizat purtătoarea de cuvânt a DIICOT, precizând că Dincă a oferit "noi indicii” în timpul audierilor de azi noapte.