Comisarul Nicolae Alexe, șeful operativ al Poliției Olt, care după dispariția Alexandrei ar fi apelat la Remus Rădoi "Codiță", șeful unei rețele uriașe și unul dintre cei mai temuți oameni din județ, a susținut la B1 TV că informațiile pe care i le-ar fi trimis lui "Codiță" erau deja publice în acel moment, fiind postate pe Facebook.

Suspectul din CaracalFoto: Captura Digi 24

"Dacă nu făceam ceea ce am facut mi se imputa că nu am făcut, dacă am făcut, mi se impută că am făcut. Am apelat la toate mijloacele. Acele informații de care vorbiți dumneavoastră deja erau pe o pagină de Facebook cu numerele de telefon, nu știu, cred că cineva de pe la Primărie a luat numerele de telefon și le-a pus să le găsească. S-au pus numerele de telefon pe o pagină de Facebook, deci deja erau făcute publice”, a declarat pentru B1.ro comisarul șef Nicolae Alexe.

Libertatea a scris vineri că Poliţia a apelat la interlopi pentru a afla adresa unde a fost dusă Alexandra, iar aceștia i-au trimis pe poliţişti la casa unei grupări rivale, pentru a-şi regla conturile.

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie, scrie Libertatea, care publică fragmente din conversația pe WhatsApp a celor doi.

Potrivit sursei citate, poliția i-a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații, iar Remus Rădoi ”Codiță” a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul "Oacă". În același timp, clanul "Oacă" cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei.

Nicolae Alexe a susținut de la începutul anchetei că a fost singurul care a insistat să se intre în casă și că adresele pentru cele trei percheziții au fost obținute prin intermediul unor investigații. "Concret, am luat legătura cu oameni din Caracal de bună-credință care mi-au furnizat date", declara Alexe la România TV.