​Polițiștii din Olt au reluat, miercuri, căutările pe lacul din Caracal pentru a găsi indicii sau orice poate contribui la mersul anchetei. Anterior, oamenii legii au făcut mai multe verificări în mai multe locații din oraș, fiind vizate în special zona canalului și lacului, transmite Mediafax.

Cercetari intr-un lac din CaracalFoto: Captura Digi 24

Polițiștii din Olt au reluat miercuri căutările pe lacul din Caracal. Verificările sunt făcute cu scafandri pentru a găsi indicii sau orice poate contribui la mersul anchetei.

Anterior, polițiștii au făcut verificări la mai multe locații din Caracal, fiind vizate în special zona canalului și lacului.

„M-au rugat dacă pot să le deschid, să intre în pod. Nu intră la mine vecinul, eu nu intram la el, să înțeleagă toată lumea asta. Nu eram în relații bune. Se ferea de mine", a declarat un vecin al lui Gheorghe Dincă.

În spațiul public au apărut informații, inclusiv legate de un mesaj pe care l-ar fi primit polițiștii și în care cineva anunța că Alexandra ar fi în viață și sechestrată în podul unei case.