Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timișoara, și-a cusut buzele cu sârmă și a încercat să se sinucidă, luni seara. Acesta le-a declarat polițiștilor că a recurs la aceste gesturi de frica unor cămătari care l-ar fi amenințat că îi iau locuința dacă nu-și plătește datoriile, potrivit Mediafax.

Potrivit polițiștilor din Timișoara, incidentul a avut loc, luni seara, pe strada Dacilor din oraș.

Surse judiciare au declarat că un bărbat în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că dorește să se sinucidă. Imediat, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță.

Oamenii legii au constatat că bărbatul avea parțial buzele cusute cu sârmă și mai multe tăieturi pe care și le-a provocat cu un cuțit pe mâini și pe piept. Timișoreanul le-a declarat polițiștilor că a recurs la acest gest de teamă că va rămâne fără locuință, după ce cămătarii la care avea datorii l-au amenințat în acest sens.

După ce a primit îngrijiri medicale, s-a constatat că viața bărbatului nu este pusă în pericol, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Psihatrie a Spitalului Județean Timișoara, unde a fost internat.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.