Polițistul care a discutat cu Alexandra, atunci când a sunat la 112 pentru a cere ajutor, a avut o atitudine refractară față de situația prezentată de fată și nu a dat dovadă de implicare pentru a obține mai multe date privind locul în care este sechestrată, arată raportul MAI, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Suspectul din Caracal, Gheorghe DincaFoto: Agerpres/EPA

Surse apropiate anchetei cazului crimelor din Caracal au precizat că în raportul Ministerului de Interne se arată că agentul de poliție cu care Alexandra a discutat atunci când a sunat la 112 ar fi dat dovadă de o „atitudine refractară” față de tânără.

În același raport se mai arată că polițistul nici nu s-a implicat și nu i-a pus Alexandrei mai multe întrebări pentru a fi identificat mai ușor locul în care aceasta este sechestrată.

Mai mult, agentul nu a consiliat tânăra și nici nu i-a oferit sfaturi privind comportamentul pe care trebuie să-l aibă în situația în care se află, până la sosirea echipajelor de poliție, arată aceleași surse.

În timpul declarațiilor din timpul zilei de duminică, Dincă le-a spus anchetatorilor ce a făcut cu cadavrele.

Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa și curtea bărbatului. În cenușa dintr-un butoi se aflau mai multe rămășițe umane.

Inițial, în declarația din fața anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga țânțarii.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simțit rău.