Mai mult echipaje SMURD, Salvamont și polițiști din Sibiu și Argeș intervin, duminică noaptea, pe Transfăgărășan, după ce o mașină în care se aflau cinci persoane s-a prăbușit în prăpastie, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Primele informații sunt că oamenii sunt răniți, dar sunt conștienți, scrie Mediafax.

112Foto: Facebook/ ISU Constanta

Reprezentanții Salvamont Sibiu au transmis că intervin, alături de Salvamont Argeș, pentru salvarea a cinci persoane care se aflau într-o mașină prăbușită în prăpastie, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pe Transfăgărășan.

„Accident rutier cu cinci victime pe Transfăgărășan între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Intervine echipa Salvamont Bâlea, iar în sprijin Salvamont Arges și un echipaj SMURD Arges. Sunt pe drum și echipaje SMURD Sibiu”, au transmis reprezentanții Salvamont Sibiu.

Potrivit ISU Argeș, cele cinci victime sunt conștiente și la ora transmiterii acestei știri se lucrează împreună cu salvamontiștii pentru scoaterea victimelor din prăpastie. Cele cinci victime au suferit multiple traumatisme și fracturi, spun salvatorii.