VIDEO Iohannis: Guvernul să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal/ Cer PSD-ALDE abrogarea imediată a modificărilor legilor justiției și codurilor penale - UPDATE

de M.H.     HotNews.ro
Duminică, 28 iulie 2019, 18:58 Actualitate | Esenţial


Președintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seară, că Guvernul ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al tragediei de la Caracal, spunând că una dintre liniile directoare ale actualei puteri este călcarea în picioare a legilor justiției și a codurilor penale. Șeful statului a cerut PSD-ALDE abrogarea imediată a modificărilor la codurile penale și la legile justiției, afirmând că este un pas obligatoiu și că, în caz contrar, după alegeri va strânge o noua majoritate care va face asta.Șeful statului a spus că instituții ale statului român nu au reușit să își facă datoria, aceea de a proteja dreptul fundamental la viață, iar cei responsabili trebuie sancționați aspru. El a acuzat puterea PSD-ALDE că a "masacrat" legi, a dat afară oameni competenți pentru a-și numi apropiații în funcții, a scăzut pedepsele unor infractori și a vrut să își subordoneze politic toată justiția pentru a scăpa de răspundere, iar "politizarea Ministerului Afacerilor Interne este o realitate în România anului 2019".

Declarația președintelui Iohannis:

 • Încep această declarație prin a-mi exprima regretul profund față de tragedia de la Caracal, în care instituțiile nu au reușit, în urma unui lung șir de erori inacceptabile, să salveze viețile celor două tinere, curmate brutal. Sunt alături de familiile îndurerate și mă alătur românilor care și-au manifestat solidaritatea cu acestea în momentele grele prin care trec.
 • În aceste zile am comunicat constant cu autoritățile implicate și responsabile. Instituții ale statului român nu au reușit de această dată să își facă datoria, aceea de a proteja dreptul fundamental la viață. Este o realitate sumbră care, din nefericire, nu mai poate fi schimbată. Cei responsabili vor trebui aspru sancționați. De la Interne, de la STS, din toate instituțiile care vor fi găsite vinovate de aceste tragedii. Dar pedepsele, oricât de severe și binemeritate ar fi, nu aduc viețile pierdute înapoi. Ce este însă obligatoriu să facem este să identificăm toate mijloacele pentru a preveni repetarea unor astfel de tragedii.
 • Nu mă voi pronunța pe detaliile acestui caz până la finalizarea anchetei și a rapoartelor pe care le vom discuta, în mod foarte serios, în CSAT. În mod normal, însă, nu ar fi trebuit să ajungem să discutăm un asemenea caz în CSAT. Și resping abordarea politicianistă propusă de Guvernul României, care ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al acestei tragedii.
 • Călcarea în picioare a legilor justiției, a codurilor, a instituțiilor responsabile de siguranța cetățeanului a fost și este una dintre liniile directoare ale acestei majorități parlamentare. Am auzit apelurile doamnei premier de a nu politiza această situație. Ar fi un îndemn onest doar dacă ar veni de la oameni onești, care caută deschis și sincer soluții pentru rezolvarea situației. Atunci când vine de la cei care au masacrat legi, au dat afară oameni competenți pentru a-și numi apropiații în funcții, au scăzut pedepsele unor infractori și au vrut să își subordoneze politic toată justiția pentru a scăpa de răspundere, atunci când acești oameni vorbesc despre referendumuri legate de justiție, atunci când fac apeluri ca și când nu au avut nicio legătură cu această temă, ei nu mai au nicio credibilitate, iar îndemnurile lor nu au nicio valoare! Politizarea Ministerului Afacerilor Interne este, din păcate, o realitate în România anului 2019!
 • Există soluții. La CSAT voi cere prim-ministrului, ministrului Justiției și ministrului de Interne să identifice soluții concrete, inclusiv dacă se impune, de modificare a legilor și a procedurilor. În urma repetatelor intervenții asupra legislației penale și procesuale penale, precum și în contextul ultimelor acțiuni ale noilor instrumente inventate de PSD, s-a ajuns în situația în care cooperarea dintre polițiști și procurori se face deficitar, iar cel care suferă este cetățeanul român. Dacă autoritățile nu au instrumente legale clare pentru combaterea eficientă a criminalității, acest lucru trebuie rezolvat rapid! Aceasta nu scuză și nici nu justifică însă atitudinea celor implicați!
 • Legislația penală trebuie modificată în interesul apărării drepturilor fundamentale și nu al apărării infractorilor. Voi cere Ministrului Justiției să analizeze de urgență în ce măsură se impun modificări ale legislației penale în privința percheziției, a procedurilor de acțiune atunci când viața sau integritatea fizică a unui cetățean este în pericol. De asemenea, se impune o analiză a legislației sub aspectul competenței materiale a parchetelor pentru infracțiunile de răpire și omor cu victime multiple.
 • Voi cere, de asemenea, în CSAT, Ministrului Justiției să analizeze în ce măsură se impune modificarea competenței materiale a DIICOT după modelul competenței materiale a unor instituții occidentale, care instrumentează inclusiv toate cazurile de infracțiuni grave îndreptate împotriva persoanelor, precum răpiri sau omoruri cu victime multiple, întrucât, la acest moment, DIICOT anchetează doar omorurile comise de un grup organizat, nu și fapte precum crime de acest tip, care prezintă o gravitate la fel de mare.
 • Sunt soluții punctuale, cu care voi veni în CSAT, pentru ca Guvernul să nu se mai plângă că nu știe ce are de făcut. Le cer să uite de referendumuri absurde, să își asume răspunderea, pentru că ei sunt cei care pot lua decizii și să adopte soluțiile pe care oamenii competenți din sistemul de justiție le știu.
 • Societatea românească s-a trezit, este implicată și reacționează! Problema reală este că, dincolo de această criză, statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD din ultimii ani. Prima și cea mai importantă zonă – legile justiției și toate prevederile pe care am încercat să le amân cât mai mult, dar pe care nu am putut sa le opresc în totalitate. Multe dintre ele au produs deja efecte, iar aceste efecte trebuie reparate.
 • Cer Guvernului să ia măsuri acum, pentru că are pârghii, dacă mai are o minimă decență. Și le mai cer ceva celor de la PSD și ALDE abrogarea modificărilor legislative aduse în ultimii doi ani legilor justiției și codurilor penale. Este un pas obligatoriu – pe care nu îl mai cerem doar noi, Comisia de la Veneția și toate vocile competente din sistemul de justiție. Îl cer și românii, afectați de efectele cumplite ale incompetenței și corupției PSD.
 • Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri, care va face asta. Și care nu se va opri la acest lucru, ci se va ocupa de întărirea statului, pentru ca drepturile românilor să poată fi protejate și garantate cu adevărat. Românii cinstiți muncesc din greu, plătesc taxe multe, și așteaptă să fie respectați și protejați la ei acasă, așa cum este protejat și respectat orice cetățean european. Statul român poate face asta dacă este eliberat de incompetență, de clientelism, de corupție și de aroganță.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram..*.


30311 vizualizari

 • -59 (105 voturi)    
  carnasierul a simtit din nou sange...politic (Duminică, 28 iulie 2019, 19:07)

  demaGOGU [utilizator]

  ...remake Colectiv II?
  • +34 (78 voturi)    
   scarbos (Duminică, 28 iulie 2019, 20:01)

   Bolovanul [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Scarbos tare ce faci dumneata!
   • -6 (40 voturi)    
    Va cam sta (Duminică, 28 iulie 2019, 20:45)

    persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui Bolovanul

    in gat.Este?
    • -29 (45 voturi)    
     Politia și-a făcut datoria.Degeaba critica Iohanis (Duminică, 28 iulie 2019, 21:16)

     simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui persuasiv

     Daca este adevarat ca acel Gheorge Dinca a omorât niște persoane (ca după atâtea zvonuri nu mai cred nimic) atunci politia și-a făcut datoria și a prins un criminal în serie.

     Localizarea casei de unde ultima victima a dat telefon la 112 s-a făcut după ce aceasta murise deja asa ca cele câteva ore pierdute după reperarea locației telefonului și pana la momentul începerii perchiziției sunt irelevante.

     Klaus Iohannis încearcă sa exploateze în scopuri politice o ancheta polițienească încercând sa acrediteze ideea ca legile justiției modificate de PSD (și care lui președintelui, ca agent CIA ii reduc puterea de a aresta și trimite la pușcărie pe cine vrea) ar fi cauza primara a morții fetei care a dat telefon la 112, joi 25 Iulie 2019 pe la 11 ziua. Nu au influențat cu nimic în sens negativ legile justiției acest caz.

     Ce vrea Iohannis, ca toată lumea sa poată fi localizata exact prin GPS sau alte mijloace (chiar doar pe baza semnalului GSM cu dispozitive speciale de urmărire) asta este contra libertăților cetățenești. Sub pretextul rezolvării unor cazuri rare cum ar fi cele cu criminali în serie președintele vrea sa poată urmări pas cu pas pe cine dorește ca pe urma sa-i facă un dosar la momentul potrivit.
     • +7 (17 voturi)    
      Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 21:33)

      #PUTREZIST [anonim] i-a raspuns lui simplex1

      • 0 (0 voturi)    
       Mai usor (Luni, 29 iulie 2019, 22:12)

       adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui #PUTREZIST

       cu actele furate. Identificarea se face pe baza Cartii de Identitate , nu pe baza de " acte". Si cineva ce constata disparitia acesteia , imediat doreste si trebuie sa-si faca una noua. Anunta furtul la Politie urgent ! Inainte ca hotul actului de identitate sa inceapa sa pregateasca crima.Deci rationamentul tau este o fictiune.
     • +20 (28 voturi)    
      Nu cred ca realizezi .. (Duminică, 28 iulie 2019, 22:01)

      blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      cu adevarat ce delirezi pe-aci , cica "legile justiției modificate de PSD și care lui președintelui, ca agent CIA ii reduc puterea de a aresta și trimite la pușcărie pe cine vrea) "?! Pai cand a arestat si trimis la puscarie Iohannis pe cineva ? De unde scoti elucubratiile astea ?? Confunzi grav justitia cu presedintia ....
      • -13 (17 voturi)    
       Sa fie (Luni, 29 iulie 2019, 0:23)

       Mironescu Valeriu [anonim] i-a raspuns lui blackarrow

       Dragnea? Sigur, nu direct, ci de catre cei care l-au scos presedinte si l-au scapat de problemele cu casele.
       • +1 (1 vot)    
        Ati uitat pastilele, tov Mironescu (Luni, 29 iulie 2019, 13:18)

        midufi [utilizator] i-a raspuns lui Mironescu Valeriu

        Nu va mai faceti bine...

        Jos ciuma rosie: psd-alde-udmr !
     • +4 (12 voturi)    
      taci naiba ... (Duminică, 28 iulie 2019, 22:01)

      Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      taci naiba ...
     • +25 (27 voturi)    
      Domnule, (Duminică, 28 iulie 2019, 22:01)

      unins [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      politia a intervenit nu la 19 ore de la apelul la 112, ci la trei luni de la prima ucidere - daca aceea a fost prima, de n-or mai fi multe altele! Politia are in primul rand datori sa apere viata, iar prinderea criminalului nu arata altceva decat interventia prea tarzie, cand faptele erau consumate. Dumneata ai fi multumit daca politia ar prinde pe cel care iti omoara copilul, sau cand politia salveaza viata copilului tau?
      • -19 (25 voturi)    
       Un criminal-serie e greu de prins oriunde în lume (Duminică, 28 iulie 2019, 22:39)

       simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui unins

       Criminalii în serie nu sunt asa ușor de prins, oriunde în lume ar fi ei, ca dacă i-ar detecta politia de la prima fapta nu ar mai exista criminali în serie, or experiența arata ca sunt.

       Sunt diverse legislații pe glob și cu toate astea aproape fiecare țara are în continuare asemenea indivizi, indiferent ce s-ar face.

       Asa ca nu veniți cu teorii de genul ca dacă Justiția era croita după indicațiile lui Klaus Iohannis atunci Romania ar fi primul stat din lume fără criminali în serie!
     • +15 (27 voturi)    
      Romania NOASTRA nu e rusia TA (Duminică, 28 iulie 2019, 22:06)

      Penalu [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      Stiati ca in Rusia nici jumatate din populatie nu apuca varsta de pensionare? Asta din cauza conditiilor mizere de trai, accidentelor rutiere si de munca, mancarea proasta de import, impotentei, deficientelor genetice, consumului de alcool, radiatiilor crescute si sistemului medical inapoiat si corupt.

      Peste 80% din tinerii lor sunt obezi si aproape jumatate suspecti de diabet.

      Conform OMS Rusia are si cea mai mare rata a SIDA la nivelul populatiei din Asia. Spun din Asia pt ca nu sunt o tara europeana. De asemenea, dupa China, e tara fruntasa la traficul de fiinte umane si sclavie umana.

      Va doriti o Romanie ca Rusia? Daca nu, haidem inapoi la Cotul Donului sa reparam istoria.
      • -13 (17 voturi)    
       Pai inseamna ca manca bine (Luni, 29 iulie 2019, 1:08)

       Ozymankos [utilizator] i-a raspuns lui Penalu

       atlfel nu ar fi obezi
       si in Romanica se manca bine dupa revolutie
       totu la restaurant frate
       totu la inaintare
       totu la masini
       totu la arme
     • -5 (11 voturi)    
      Stii f bine (Luni, 29 iulie 2019, 1:06)

      Ozymankos [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      ca se poate identifica prin GPS cu o precizie de cativa centimetri
      bine in nu Romania
      hihi
      de asemenea
      stii bine ca erau 2 fete transate
  • +22 (44 voturi)    
   Vezi ca... (Duminică, 28 iulie 2019, 20:19)

   raulito [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   ...ai greșit pagina. Asta e .ro, nu .ru
   • -17 (25 voturi)    
    nu, nu e .ro (Duminică, 28 iulie 2019, 21:36)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui raulito

    e .#rezist
    • +6 (12 voturi)    
     Atunci Daca Rezishti (Luni, 29 iulie 2019, 0:31)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

     Continua sa moflai Placutza Suedeza, o meriti !
   • +7 (17 voturi)    
    pentru asta e platit... (Duminică, 28 iulie 2019, 22:01)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui raulito

    pentru asta e platit...
  • +24 (44 voturi)    
   Nu va place? Uite asa va sta ,KWJ (Duminică, 28 iulie 2019, 20:43)

   persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   din 2014,ca un ghimpe-n coaste.Tacut,tacut...dar va cam toaca ''socotelile''.Greu,greu...
  • +17 (19 voturi)    
   Nu , nu ... (Duminică, 28 iulie 2019, 22:02)

   blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   e chiar adevarat ce spune si e atat de grav incat ma tem ca nu poti intelege ...
   • +12 (14 voturi)    
    Dinca de Caracal in Parlament (Luni, 29 iulie 2019, 0:33)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui blackarrow

    Este Iordache OUG 13
    Cu El Trebuie Exersat Trasul in Tzeapa
    • 0 (0 voturi)    
     Bine zis exersat ! (Luni, 29 iulie 2019, 22:16)

     adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

     Ca dupa Iordache urmeaza multi altii !
 • +19 (33 voturi)    
  Daca (Duminică, 28 iulie 2019, 19:47)

  unins [utilizator]

  Presedintele, pe care romanii l-au votat, este peresedintele romanilor, cerem aplicarea ARTICOLUL 93 din CONSTITUTIE:
  (1) Preşedintele României instituie, potrivit legii, ... starea de urgenţă în întreaga ţară ori în unele unităţi administrativ-teritoriale .....
  (2) Dacă Parlamentul nu se află în sesiune, el se convoacă de drept în cel mult 48 de ore de la instituirea ... stării de urgenţă şi funcţionează pe toată durata acestora.
 • +30 (46 voturi)    
  Oare va întreba ? (Duminică, 28 iulie 2019, 19:53)

  Marinake [utilizator]

  De ce trebuie să facă autostopul cineva care locuiește la 8km de Caracal ? Că banii pentru drumuri și autobuze sunt in mina PSD ului


  Ce folos are să mărești pedepsele pentru pedofili și violatori in acest caz sau altele? credeti că aștia se opresc sa gindeasca că fac 15 sau 25 de ani înainte de a comite o faptă?
 • -8 (38 voturi)    
  propaganda pdsr nu moare o clipa (Duminică, 28 iulie 2019, 20:11)

  Ilenuca1 [utilizator]

  Veorica convoaca CSAT-ul convocat de presedinte, nu se presupuie... Un sofer si niste militieni sexisti intorc tara pe dos.
 • +19 (43 voturi)    
  prea tarziu (Duminică, 28 iulie 2019, 20:20)

  AnderT [utilizator]

  si pentru tine Jo...


  Autori morali? Dragnea, javra de la Iasi, Carnen, Ponta, Joiana dar si TU.....
  • -11 (29 voturi)    
   lasa-l , nu-l deranja ca el inca doarme (Duminică, 28 iulie 2019, 21:05)

   linarel [utilizator] i-a raspuns lui AnderT

   l-a durut fix la basca 4 ani , acum se trezeste cind vin alegerile si mai vrea inca 5 ani de somn
  • +21 (33 voturi)    
   Tudorel Toader, rector UAIC IASI (Duminică, 28 iulie 2019, 21:14)

   florinos [utilizator] i-a raspuns lui AnderT

   Tudorel Toader, rector UAIC IASI a eliberat infractori din puscarii, a dat legi pentru violatori si criminali si acum PSD se mira ca avem astfel de tragedii.

   Intre timp Tudorel Toader castiga pe luna mai mult decat Presedintele Franței.
  • +17 (19 voturi)    
   Nu e deloc prea tarziu (Duminică, 28 iulie 2019, 21:16)

   seb_h [utilizator] i-a raspuns lui AnderT

   iar canalia Ciordache va plati...din greu. Shi altzii
 • -29 (69 voturi)    
  Delir a lui Johann, o mostra (Duminică, 28 iulie 2019, 20:20)

  xrogo [utilizator]

  "Dacă nu va face acest guvern, vă promit că după alegeri voi strânge o nouă majoritate care va face asta.", pai mai nea prezidentu', matale poti strange case dar nu ai in atributiunile tale sa "strangi" majoritati, abtine-te nene, iar o lusi pe aratura!
  • +14 (28 voturi)    
   Delir al veoricai .. (Duminică, 28 iulie 2019, 20:57)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   ..si ipocrizie pe masura voastra, a borfasilor,. Ea cheama la referendum, dupa ce PSD a facut legile in asa fel incat toti criminalii, violatorii si borfasii sa scape mai usor de inchisoare.

   https://adevarul.ro/news/politica/numai-vestibune-criminalul-caracal-1_5d3db772892c0bb0c6f1f124/index.html
  • +7 (11 voturi)    
   Mircica (Luni, 29 iulie 2019, 0:33)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   Dar Varanul mai plateste si extra ore ?
 • +39 (57 voturi)    
  criminalul ascuns (Duminică, 28 iulie 2019, 20:23)

  ceoteldrum [utilizator]

  este chiar valer dorneanu cu intreaga lui gasca de hoti criminali!!!au calcat in picioare justitia cu ajutorul unor infractori ca iordache ,,alta intrebare",tariceanu,nicolicea,soferul serban nicolae(poate a luat si el cu ocazia tinere),etc...ei se stiu toti intre ei cine sunt...mai trebuie sa zic ceva de criminalul hot suprem,tovarasu dragnea?rusine criminalilor!
  • +10 (14 voturi)    
   Tariceanu la Mitingul PSD (Duminică, 28 iulie 2019, 21:16)

   florinos [utilizator] i-a raspuns lui ceoteldrum

   Bine punctat, iată ce spunea Calin Popescu Tariceanu la mitingul PSD-ALDE:
   https://www.youtube.com/watch?v=EjUSeN_Eh0s&feature=youtu.be&list=FLcPPxFCUy2mHPA_OpOxP-eg&t=131
 • -22 (54 voturi)    
  Mai scrie o carte! (Duminică, 28 iulie 2019, 20:28)

  lider [utilizator]

  Decaderea unui "presedinte".
  • -5 (19 voturi)    
   Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 21:35)

   #PUTREZIST [anonim] i-a raspuns lui lider

   • -8 (18 voturi)    
    Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 22:40)

    Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui #PUTREZIST

 • -17 (57 voturi)    
  ca tot veni vorba de autor moral (Duminică, 28 iulie 2019, 20:30)

  linarel [utilizator]

  ficusule oare cine a aprobat prim-ministrii de pina acum?
  oare cine a dormit la Cotroceni din 2015 incoace?

  sau nu simti ca ai dormit destul?......
  • +13 (17 voturi)    
   Omule (Duminică, 28 iulie 2019, 22:20)

   Observatory [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   Președintele nu poate refuza de doua ori !
   Nu era Tata era altul sau alta , tot la frl ...și
   ?
   Președintele a devenit doa ...un post onorific !
   • -6 (14 voturi)    
    Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 22:41)

    Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui Observatory

  • +2 (14 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 22:38)

   [anonim] i-a raspuns lui linarel

   • -1 (15 voturi)    
    vezi ex: Basescu si Ponta cu 70% in parlament (Duminică, 28 iulie 2019, 23:51)

    linarel [utilizator] i-a raspuns lui

    tocmai ca ficusul a avut un exemplu, in ultimul mandat, Basescu a tinut in sah usl-ul . usl care cu 70% in parlament n-au putut distruge toate legile asa cum au facut astia

    daca Basescu a putut si ficusul putea , dar pe kiwi l-au intereseat doar somnul si excursiile lungi si dese

    culmea e ca individul e si inconstinet , ....a gresit semnind pentru 3 prim ministrii......

    sa-ti mai spun si de bascalia cu voturile din diaspora 2014.....cine se dadea cu caramida in piept ca se va face dreptate ...ficusul .

    Si nu facut nimic 5 ani!!!!!!!!
 • +25 (55 voturi)    
  Ciuma roșie (Duminică, 28 iulie 2019, 20:33)

  maiorulmura [utilizator]

  Dacă erau în vigoare protocoalele dintre SRI, procurori și judecători criminalul nu mai apuca să ucidă pe nimeni. Domnule președinte, cereți mâine în CSAT ordonanță de urgență pentru reinstaurarea protocoalelor.
  • -13 (21 voturi)    
   hooo (Duminică, 28 iulie 2019, 22:01)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui maiorulmura

   protocoalele alea urmareau lichidarea oponentilor politici si economici ai multinationalelor, nu protectia cetateanului! nu crapati odata, inamici ai bunului simt elementar?
   • +12 (20 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 22:40)

    [anonim] i-a raspuns lui srpc

  • -7 (9 voturi)    
   Ba da! (Luni, 29 iulie 2019, 0:29)

   Mironescu Valeriu [anonim] i-a raspuns lui maiorulmura

   Cu protocoalele tot ar fi ucis, inchis etc, dar oameni nevinovati!
 • -17 (39 voturi)    
  Nu cred in voi bah!!! (Duminică, 28 iulie 2019, 20:35)

  Marionette [utilizator]

  Din punctul meu de vedere nu faceti nimic! Ar trebui sa se desfiinteze MAI, MJ, presedentia, STS, Tribunalele, procurorii, judecatorii, toti mancati degeaba parazitilor!
  I-am vazut doar figura ficusului! Probabil ce a spus, e ca va urmari cu atentie! Nu cred in nimic din ce spun, cred in mine si ca daca-as avea o pusca in mana m-as apara mult mai bine decat militia, ficusul, procurorii interlopi care fac trafic de carne vie, sau judecatorii! Desfiintati-va bah!
  • +13 (15 voturi)    
   ... (Duminică, 28 iulie 2019, 21:05)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Marionette

   Ca-n America Latina, nu? Cam cat crezi ca ai duce-o asa viteaz? Sunt pline gropile comune de cadavre neidentificate. Pentru ca daca tu iti iei o pusca ei isi vor lua un tun.
   • 0 (0 voturi)    
    Poate ar trebui să te uiți la legislațiile din (Marţi, 30 iulie 2019, 17:32)

    BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

    America Latină privind deținerea și portul armelor ... Ai să vezi că între ei și noi nu e mare diferență în privința asta ... Poate ar trebui să te interesezi de corupția autorităților din America Latină ... Acolo s-ar putea observa o diferență, dar nu prea mare ... Diferența ar fi că românii mai pașnici ca cei din America Latină ...
    Și să-ți dau un exemplu Caracas, Venezuela este localitatea cu cele mai multe omucideri din lume chiar dacă cetățenii nu au dreptul să poarte arme și autoritățile au confiscat toate armele din țară, inclusiv cele de vânătoare prin 2012 ...
 • +16 (24 voturi)    
  nu poate ci sigur (Duminică, 28 iulie 2019, 20:58)

  adrhc [utilizator]

  PSD este autorul moral; si imi pun întrebarea daca nu cumva nu doar moral; apăi la ce grija au avut si încă au pentru infractori ma mir ca tudorache nu s-a oferit avocat din oficiu al nemernicului ăla.
 • +10 (22 voturi)    
  Tarziu... (Duminică, 28 iulie 2019, 20:59)

  Jolly Roger [utilizator]

  E prea tarziu pentru ”voi strange”, ”voi face”...
  Nene, te-am votat, partial cu speranta, partial pt ca erai raul mai mic.

  Dar tu ai fost cel care a girat guvernele psd in ultimul mandat prezidential.
  Puteai sa spui nu!
  Te suspendau? Si ce?!?
  Ai pus in balanță scaunul (sau cu ce te au ei pe acolo pe undeva) si țara!

  ”voi face...”
  Nu, merci!
  Altul la rand! Si nu de la psd!
  • 0 (12 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 22:43)

   [anonim] i-a raspuns lui Jolly Roger

   • 0 (8 voturi)    
    Ma obosesc sa iti raspund (Luni, 29 iulie 2019, 0:05)

    Jolly Roger [utilizator] i-a raspuns lui

    Daca tu esti convins ca doar atât putea sa facă, părerea ta.
    Dar eu stiu ca putea sa faca mai mult.

    Ce sa-i faci, jucam sah la nivele diferite!
    • 0 (0 voturi)    
     Da, stii tu... (Luni, 29 iulie 2019, 13:24)

     midufi [utilizator] i-a raspuns lui Jolly Roger

     De unde? Iti dai cu parerea, asa, pe gratis.
     Nu te costa nimic, nu-i asa, viteazule?
 • +4 (18 voturi)    
  "...dupa alegeri (Duminică, 28 iulie 2019, 21:06)

  unins [utilizator]

  voi strânge o noua majoritate care va face asta." Adica "votati-ma pe mine, ca fac si dreg io..." Parole, parole, parole... Prea tarziu!
 • -9 (29 voturi)    
  Parere (Duminică, 28 iulie 2019, 21:14)

  Gigi Kent [utilizator]

  Eu cred ca autorul moral este chiar Klaus Johannis. STS-ul cu localizarea deficitara e la el, nu la guvern. El pupa in dos procurorii de dimineata pana seara. Aia care interzic politistilor sa intre pana la 6 dimineata la locul faptei. El o arde cu anticoruptia de am uitat ca mai si exista criminali. Sa nu uitam ca, potrivit ultimului referendum criminalii pot fi amnistiati si gratiati dar coruptii nu.
  • -9 (21 voturi)    
   si inca ceva (Duminică, 28 iulie 2019, 21:47)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   el si a sa consoarta, se 3,14șe pe ea de consttitutie si justitie!
   s-a prezentat carmencita la procuratura sau nu?
   a convocat referendum pe subiecte interzise de Constitutie?
   ps: cum va strange majoritatea, la fel cum a strans cele 6 case?
   • +4 (14 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 22:44)

    [anonim] i-a raspuns lui miculescu-rucar

    • +3 (9 voturi)    
     Jiji si miculescu (Luni, 29 iulie 2019, 0:35)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui

     Sunt vajnici utilizatori de produse fara parabeni Latrina trei
    • -4 (6 voturi)    
     samponul vostru (Luni, 29 iulie 2019, 3:33)

     miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui

     spala creierele deja lise!
 • +8 (14 voturi)    
  problema cea mare (Duminică, 28 iulie 2019, 21:18)

  nicoR [utilizator]

  este ca se desprinde greu o solutie (din ce scriu unii si altii). ASTA-I problema Romaniei. toti sunt buni la punctat, criticat, etc, dar cand vine vorba de solutii, ma refer aici la solutii ample, care sa schimbe ceva in structura sociala / economica existenta, NIMIC. ca si aia de la usr - usl, cine vrei tu, vor sa schimbe totul, dar nu sufla o vorba cum ...
  - problema e ca MONSTRII, gen psihopatul asta, gen dragonul rosu, sunt printre noi. dam la o parte 1, 2, 3, dupa orori comise, raman mii, sute de mii ...
  - nu stim sa colaboram, sa discutam ce discutam, gasim o solutie a majoritatii si o punem TOTI in practica ...
  - propuneri: mitinguri sau actiuni de protest (gen greve) pentru fortarea guvernului sa aiba transparenta totala. ce insemna asta: sa se adopte criterii de CV si performanta pentru TOATE posturile de sefi la stat din TOATE domeniile. criteriile vor fi stabilite intre administratie si societatea civila. cine nu le indeplineste, OUT. cine o schmechereshte si un jurnalist il prinde, da si banii inapoi cat a fost sef.
  - eliminarea salariilor si in special a pensiilor speciale (vezi justitie)
  - mai las i pe altii sa scrie la codexul asta ..
  • +8 (12 voturi)    
   Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 21:39)

   #PUTREZIST [anonim] i-a raspuns lui nicoR

   • +6 (6 voturi)    
    e ok (Luni, 29 iulie 2019, 0:13)

    nicoR [utilizator] i-a raspuns lui #PUTREZIST

    dam de pamant cu x si y, chiar cu tot alfabetul, dar care e planul de dupa ? cum schimbam structuri - fii atent, aici vorbim de mii, zeci de mii de imcompetenti, de la rectori, la profi universitari, medici, notari, judecatori, procurori, in armata ce sa mai spun generali care n-au tras nici un glont, etc, TOTI. CUM ? ei vor opune rezistenta, pt ca sunt "vipurile" de la noi ? vrem un conducator providential, Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, care ce spune el sa fie lege ? nu se poate, suntem in 2019. CUM ne organizam, CUM convingem pe tzatza florea (scuzati) ca e bine sa voteze cu Z ?
    • +6 (6 voturi)    
     Comment sters de user (Luni, 29 iulie 2019, 1:12)

     Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui nicoR

    • +6 (8 voturi)    
     Exista (Luni, 29 iulie 2019, 6:33)

     unins [utilizator] i-a raspuns lui nicoR

     o vorba care zice: "cui pe cui se scoate!" Acum avem dictatura PSD-ului si numai o "dictatura" a Legii poate rezolva problema! PSD-ul trebuie scos in afara legii. Trebuie zdrobit capul sarpelui.
     • +1 (1 vot)    
      vor inventa (Luni, 29 iulie 2019, 10:40)

      nicoR [utilizator] i-a raspuns lui unins

      alte partide, platforme, sau cum vrei sa le spui ... alte solutii ?
  • +3 (11 voturi)    
   Il aud (Duminică, 28 iulie 2019, 22:16)

   unins [utilizator] i-a raspuns lui nicoR

   pe Basescu ca propune instituirea unui sistem Big brother pentru intreaga populatie! Dar eu cred ca trebuie adoptarea legislatiei cu privire la obligativitatea monitorizarii audio-video permanente si totala (cu excepția interiorului WC-ului), a activitatii din toate institutiile publice.
 • +6 (18 voturi)    
  spaima... (Duminică, 28 iulie 2019, 21:21)

  asada [utilizator]

  .......mare !!! Va tremura chilotii din ce in ce mai tare pe masura ce se apropie alegerile !!! Aglomeratia de lichele la comentarii critice inventate la adresa presedintelui, estede exceptie !!!!
 • +8 (20 voturi)    
  ca cam da (Duminică, 28 iulie 2019, 21:22)

  adrhc [utilizator]

  când legile sunt “bine” aranjate se poate ajunge la interpretări si la dezorganizare ceea ce permite celui ce deține puterea sa interpreteze si apoi sa “organizeze” după bunul plac - așa făceau si comuniștii si așa s-a întâmplat si pe 10 August când aprobarea post factum a fost suficientă pt a gaza copii, femei, etc.

  PS: sunt sigur ca Dancila face exerciții de autosugestie cum ca nu e autorul moral - evident ca ea si PSD sunt autorii dar ma întreb daca doar morali
  • -12 (12 voturi)    
   aha (Duminică, 28 iulie 2019, 22:03)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui adrhc

   deci nu cei care aplica normele UE in materie de drept penal sunt de vina? norme care pun infractorul mai presus de victima!
   • -7 (9 voturi)    
    Fetele erau prostituate (Luni, 29 iulie 2019, 1:18)

    Ozymankos [utilizator] i-a raspuns lui srpc

    Gheorghe Dinca era mafiot local
    boss local
    baron local
    probabil cu cerebelu inca nefunctional
    de ce o spintecat-o pe una si o ars-o pe rug pe aialalta?
    pai cum sa intre politatii platiti de mafia locala peste bossul local al mafiei care ii platea
    https://youtu.be/GlLypPUrL1w
   • +6 (8 voturi)    
    Comment sters de user (Luni, 29 iulie 2019, 3:39)

    Criminal in paralel [anonim] i-a raspuns lui srpc

 • -4 (18 voturi)    
  Comment sters de user (Duminică, 28 iulie 2019, 22:04)

  #PUTREZIST [anonim]

 • -10 (24 voturi)    
  Halucinant! (Duminică, 28 iulie 2019, 22:05)

  Unforgiven [utilizator]

  Avem din nou exploatarea politica a unui moment plin de emotie, cea a unei tragedii de crima!
  Este absolut revoltator acest presedinte psihopat cu tot comportamentul lui lipsit de orice scrupule!
  Este de neconceput directia in care mergem!
  Asa nu se mai poate, vor trebui miscari de strada masive impotriva mizeriei din politica romaneasca de exploatare a unei tragedii!
  • +5 (17 voturi)    
   Ești serios? (Duminică, 28 iulie 2019, 22:25)

   Observatory [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

   Vezi ce ai votat? Sau ai stat la grătarul cu mici?
   Aveți ce ați votat !
   • -10 (18 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 22:54)

    [anonim] i-a raspuns lui Observatory

    • +1 (1 vot)    
     Da, ma, sa va lasam in cloaca... (Luni, 29 iulie 2019, 13:27)

     midufi [utilizator] i-a raspuns lui

     pe care o doriti, in care sefii tai sa suga fara limite si fara frica de justitie !
     Du-te mah in Coreea de Nord, daca iti place asa de mult de comunisti si de minciunile lor !
     Jos ciuma rosie: psd-alde-udmr !
   • -8 (12 voturi)    
    Vor trebui proteste (Luni, 29 iulie 2019, 2:57)

    Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Observatory

    Fata de manipularea securista din sistem!
 • -4 (8 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 29 iulie 2019, 10:22)

  [anonim]

  • 0 (2 voturi)    
   Mah, tovarase (Luni, 29 iulie 2019, 13:29)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui

   altul care se oftica de ce zice KWJ, in schimb tace malc cand e vorba de veorica ped si lichelele aduse de ei la guvernare.
   Ce incercare ordinara de manipulare, tov postac rosu...
   Jos ciuma rosie: psd-alde-udmr !
   • 0 (2 voturi)    
    Ești comic ! (Luni, 29 iulie 2019, 17:37)

    Observatory [utilizator] i-a raspuns lui midufi

    la putere au fost aduși de prosti care au votat Si de cei nepăsători care nu au votat !

    Președinția este onorifica după modificările parlamentarilor PSDisti !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by