Rămășițele umane găsite la locuința suspectului de crimă de la Caracal au ajuns la Institutul de Medicină Legală din București, iar luni dimineață va începe analiza lor, în prezența organelor de anchetă. Se va analiza AND-ul și se va face un examen antropologic, spun reprezentanții INML.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Probele de la Caracal au ajuns la noi, la INML. Sunt mai multe colete, sunt sigilate, și nu le desigilăm decât în prezența organelor de anchetă, luni dimineață. Au venit în lăzi frigorifice, și în momentul acesta sunt în frigidere. Sunt în custodia noastră din noaptea de sâmbătă”, au declarat reprezentanții INML, pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, se vor face două tipuri de analize, care vor dura aproximativ două săptămâni.

„În ceea ce privește aceste probe, ne vom îndrepta către două tipuri de analiză. O analiză este ADN-ul, și a doua analiză este examenul antropologic, adică examenul oaselor, care să spună dacă sunt de origine umană, ce vârstă au. Analiza ADN durează aproximativ două săptămâni, pentru că trebuie făcută comparație și cu familiile. Dar noi vom fi cât se poate de operativi în acest caz”, au mai declarat reprezentanții INML.

Mai multe resturi umane au fost găsite în casa lui Gheoghe Dincă din Caracal, locul în care se presupune că a fost ucisă Alexandra.

Unele surse au declarat anterior că oasele sunt destul de vechi, ceea ce îngreunează ancheta.