Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, spune că nu sunt probe noi găsite în ultimele 24 de ore, iar sângele din curte este de natură animală. Mai mult, apărătorul spune că procurorii au încercat insistent să afle despre Alexandra de la suspect, dar acesta susține că nu știe nimic, transmite Mediafax.

Gheorghe DincaFoto: Agerpres

"Este o placă ce se vedea și pe imagini și pe care era sânge. Dar specialiștii spun că e de natură animală, dânsul are aici păsări, nutrii. (...) Au încercat (n.r.: procurorii) să afle în mod insistent și a spus de fiecare dată că nu știe, nu sunt urme vizibile", a declarat avocatul Bogdan Alexandru.

Acesta a afirmat că au fost ridicate trei telefoane mobile ale suspectului. Legat de urmele umane găsite de anchetatori: "Nu a oferit date. A spus doar că e nevinovat".

Apărătorul lui Gheorghe Dincă anunță că duminică, pe proprietatea suspectului se află și soția sa. "Nu este audiată, are doar activități gospodărești. Au 42 de ani de căsătorie, 4 copii, realizați toți, e un soț normal care și-a îndeplinit rolul de soț și care în opinia ei nu putea face așa ceva și a fost total surprinsă."

Gheorghe Dincă a spus apărătorilor că este nevinovat și că în casa sa nu a fost nicio altă persoană începând de marți. Suspectul nu a fost evaluat pshihiatric, a spus avocatul.