Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate căutările pe lac, transmite Mediafax.

Gheorghe DincaFoto: Agerpres

Scafandrii nu au găsit sâmbătă, în lacul aflat la circa un kilometru distanță de casa lui Gheorghe Dincă, decât resturi animale, fără a identifica vreo urmă a unei crime.

Totodată, suspectul a fost adus la casa de la ieșirea din Caracal, acolo unde a fost martor la percheziții circa 7 ore. Audierile la fața locului vor fi reluate duminică, a confirmat DIICOT.

În fața anchetatorilor, suspectul nu își recunoate faptele. Spune doar că a făcut foc pentru a se feri de țânțari. În cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, iar în mașina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă în fața casei suspectului huiduind anchetatorii pentru modul în care au acționat și pe Gheorghe Dincă.