Cazul Caracal - O asociație de procurori spune că la percheziții a fost găsit un corp carbonizat / „Niciun procuror nu a interzis polițiștilor să intre în locație”

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:13 Actualitate | Esenţial


Politia la locuinta suspectului din Caracal
Foto: Captura YouTube
Asociația „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP) susține, într-un comunicat în care prezintă o cronologie a acțiunilor anchetatorilor în cazul fetei dispărute la Caracal, așa „cum a fost ea constatată de colegii procurori”, că la perchezițiile efectuate la locuința suspectului a fost găsit un corp carbonizat.

 • Detaliile frapante din comunicatul asociației de procurori:
„S-a stabilit că joi, în jurul orei 13.00, vecinii au observat și au putut simți miros de fum, dar au crezut ca e de la treburi casnice, iar cu ocazia percheziției un corp a fost găsit carbonizat”, se spune în comunicat.

Asociația mai susține că, din datele cunoscute de procurori, „niciun vecin al suspectului nu a sunat la 112 pentru că ar fi auzit țipete” și că „victima nu a dat informații la 112 despre vreun service, ci doar a spus ca vede un copac, un gard roșu, un brad, câinii și un autoturism”.

AMASP afirmă, de asemenea, că „la prima suspiciune cu privire la locul unde s-ar putea afla victima, echipajele de poliție au fost trimise să facă investigațiile necesare, iar procurorii au dat indicații ca la cel mai mic semn de activitate să intre”.

„Niciun procuror nu a interzis polițiștilor să intre în locație, aceștia comunicând că nicio activitate nu se auzea și nu se observa în interiorul curții sau al casei”, susține asociația de procurori în comunicatul de presă difuzat sâmbătă.

Despre localizarea apelurilor victimei, AMASP spune că cea făcută de STS „a fost pe o arie de câteva sute de case, deoarece atât permite sistemul utilizat de aceștia”, și că „în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR”.

„Localizarea a fost făcută cu tehnica disponibilă, deficitară, aceeași ca în toate dosarele penale instrumentate în ultimii 3 ani”, arată asociația de procurori.

O altă chestiune consemnată de AMASP este faptul că joi noaptea, după ce au fost obținute mandatele de percheziție de la instanță, Poliția a anunțat că „nu mai are oameni disponibili la sediu”. Echipa de polițiști a fost în final constituită după mai bine de două ore, la 05.30 dimineața.


Redăm integral comunicatul transmis de Asociația „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor”:

Stimați cetățeni,

În ultimele 24 de ore au existat multe informații în spațiul public, contradictorii sau inexacte, fie că au venit de la persoane private sau de la reprezentanții autorităților. Nu dorim pe această cale să ne scuzăm pentru faptul că autoritățile statului, în acest caz, nu au reușit să salveze viața a două tinere, nici să arătăm vinovați sau probleme juridice de interpretare a textelor legale în vigoare.

Între obligația de rezervă și datoria noastră față de beneficiarul sistemului de justiție, cetățeanul, am ales să prezentăm cronologia zilelor de 24-25 iulie 2019, astfel cum a fost ea constatată de colegii procurori, fiecare dintre dumneavoastră putând să analizeze și să tragă concluziile pe care le consideră corecte:

Miercuri, 24.07.2019- ziua în care victima a dispărut

Joi, dimineața, 25.07.2019- părinții victimei anunță poliția cu privire la dispariție

Joi, ora 11,00- victima apelează Serviciul de Urgență 112 de mai multe ori

Joi, ora 15,30- Dosarul penal pentru lipsire de libertate este înregistrat de poliție la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal

Joi, în jurul orei 16,00 – procurorul emite ordonanța provizorie de interceptare si localizare pentru doua numere de telefon ce au rezultat din informații

Joi, ora 19,15- este primită informația că victima ar putea fi in 3 locații dintr-o comună

Joi, ora 19,50- sunt emise mandate de percheziție pentru cele 3 locații

Joi, ora 19,58- se intră cu mandatele de percheziție în cele 3 locații

Joi, ora 19,58- 21,00- se efectuează cele 3 percheziții fără a fi identificată victima sau alte probe

Joi, ora 21.00-vineri 02,00- se vizionează imagini ale unor camere de supraveghere private aflate pe un presupus traseu al unui presupus făptuitor deoarece exista o informație despre un autoturism implicat într-o altă speța asemănătoare

Vineri, ora 02,00- se identifică proprietarul autoturismului

Vineri , ora 02,00- sunt trimise echipaje de poliție în zona de domiciliu a proprietarului, unde se constata ca nu exista nicio activitate

Vineri, ora 02,20- sunt solicitate mandate de percheziție pentru locația suspectă si alte 2 posibile locuri

Vineri, ora 03,05- sunt luate mandatele de percheziție de la instanță

Vineri , ora 03,15- Politia anunță că nu mai are oameni disponibili la sediu

Vineri, ora 05,30- se constituie echipa de polițiști

Vineri, ora 06,00- se intră în locurile pentru care au fost luate mandatele de percheziție, inclusiv în locuința suspectului.

De asemenea, datele cunoscute de procurori indică faptul că niciun vecin al suspectului nu a sunat la 112 pentru că ar fi auzit țipete. În cauză au fost supravegheate toate numerele de telefon disponibile și cu privire la care exista o suspiciune că aveau legătură cu cauza, în condițiile legii, în încercarea de a identifica locul unde este victima. Victima nu a dat informații la 112 despre vreun service, ci doar a spus ca vede un copac, un gard roșu, un brad, câinii si un autoturism.

Localizarea făcută de STS a fost pe o arie de câteva sute de case deoarece atât permite sistemul utilizat de aceștia. În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR.

De aceea, joi, un echipaj al Direcției de Operațiuni Speciale a venit de la București și la ora 22,00 a ajuns la fata locului in încercarea de a ajuta la localizare. La ora 23:00 nu se știa locul unde s-ar fi putut afla victima iar localizarea a fost făcută cu tehnica disponibilă, deficitară, aceeași ca în toate dosarele penale instrumentate în ultimii 3 ani.

La prima suspiciune cu privire la locul unde s-ar putea afla victima echipajele de poliție au fost trimise să facă investigațiile necesare iar procurorii au dat indicații ca la cel mai mic semn de activitate să intre. Niciun procuror nu a interzis polițiștilor să intre în locație, aceștia comunicând că nicio activitate nu se auzea și nu se observa în interiorul curții sau al casei.

Ulterior acestor activități, s-a stabilit că joi, în jurul orei 13,00 vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut ca e de la treburi casnice iar cu ocazia percheziției un corp a fost găsit carbonizat.

AMASP consideră că este necesar să fie clarificate orice aspecte care au îngreunat sau împiedicat ancheta în acest caz și dacă au existat erori sau încălcări ale dispozițiilor legale, indiferent de persoana care le-ar fi săvârșit. Înțelegem că toate autoritățile statului au o obligație pozitivă de a interveni și de a apăra viața și integritate cetățenilor, ceea ce presupune ca în condiții de urgență, în care timpul este de esența îndeplinirii acestei obligații să existe dispozițiile legale și mijloacele tehnice necesare pentru a o putea îndeplini. Ne pare rău că în această situație nu au existat și că autoritățile statului nu au putut proteja drepturile fundamentale, respectiv dreptul la viață.

Suntem conștienți că nicio explicație și nicio analiză a situației juridice nu vor putea atenua tragedia din ultimele zile și nu va șterge durerea resimțită în aceste momente de familiile și prietenii victimelor. Tuturor celor care le-au cunoscut pe cele două tinere le prezentăm condoleanțele noastre!Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

59833 vizualizari

 • +19 (41 voturi)    
  Sistem CRIMINAL (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:19)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Politia, Justita, Jandarmeria, Ciuma Rosie PSD+ALDE+UDMR, Guvernul Hoției naționale si un Parlament de hoți și complici la jaf.
  • +16 (28 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:54)

   [anonim] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   • +5 (7 voturi)    
    Corect. Psd+CCR = Criminali (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 23:52)

    Mihai_S [utilizator] i-a raspuns lui

    Adevaratii vinovati sunt acestia. Cum e posibil ca SRI care dispune de tehnica moderna sa fie scos inafara legii de CCR ?? Stim de ce .... ca prietenii lor sa poata fura si ucide ....!! Criminalilor ...!!!!! Cu asta v-ati ars definitiv !! Iesiti in strada dragi romani , doborati CCR-ul .. Acesti hoti trebuie sa demisioneze si odata cu demisia abrogare legilor facute pentru infractori si criminali !!!!
    • 0 (0 voturi)    
     Așa e ... dar cum îți explici că (Duminică, 28 iulie 2019, 19:21)

     BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui Mihai_S

     poliția și procuratura au stat și i-au păzit ăluia ușa vreo 3 ore fără să intervină ... iar acum își aruncă vina unu' altuia ... o fi tot din cauza protocoalelor și CCR-ului?
  • +29 (33 voturi)    
   stii ce au astia toti in comun? (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 16:41)

   doejohn [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Pensii speciale!
   • -5 (23 voturi)    
    Stie, da' nu caraie (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:12)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui doejohn

    "stii ce au astia toti in comun? (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 16:41)
    doejohn [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Pensii speciale"

    =============================
    Stie, da' nu caraie. Tot de acolo ii vine si lui subventia pentru urlat.
    Tu ce credeai, c-o sa zica ceva impotriva pensiilor speciale? E are o listuta primita, dupa ea canta; nici nu poate mai mult, saracul.
  • +11 (23 voturi)    
   zau .? (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:26)

   sareta [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Ai uitat de gasca CCR care cica nu mai permite folosirea echipamentelor SRI in depistarea locului de apel la 112 !
   • -1 (1 vot)    
    Dar la Apuseni ... (Duminică, 28 iulie 2019, 18:24)

    BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui sareta

    STS putea cere ajutorul SRI ... Căci protocoalele erau în vigoare ... De ce nu a făcut-o, știind că ei nu au tehnologia necesară să localizeze apelul?
  • +11 (21 voturi)    
   nu vi se ridica parul pe ceafa cand cititi asta (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:09)

   naenae [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   „în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR”

   Oare cu tehnica SRI o gaseau? Au sacrificat cine stie cate vieti ca sa nu-l mai asculte pe livache si pe altii ca el?
   • -1 (21 voturi)    
    False Flag Op. (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 20:05)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui naenae

    "Oare cu tehnica SRI o gaseau? Au sacrificat cine stie cate vieti ca sa nu-l mai asculte pe livache si pe altii ca el?"

    ===========================

    False Flag Op.

    E putin probabil ca lucrurile s-ar fi intamplat altfel, chiar daca aveau tehnologie NASA (sau NSA). Acolo e vorba despre incompetenta, neasumare, fuga de raspundere, lene si nesimtire, nu despre lipsa tehnologiilor.

    Bineinteles ca Statul Paralel si laudacii Statului Paralel au gasit motivatia perfecta pentru si mai mult control, si mai multa ascultare...dar hey, asta place romanului: sa fie sluga la unul "cu sageata" (daca se poate, teuton neaos, de Jermanika), nu la orice sarantoc!
 • +28 (34 voturi)    
  Să vedem cine minte. (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:20)

  Raoke [utilizator]

  Ce procuror zboară? Și de la STS??? Că de la miliție, puțin, ce-i drept, au zburat câțiva. VREM SĂ ZBOARE VINOVAȚII. ȘI CU CONDAMNĂRI!!!
  • +10 (10 voturi)    
   STS sau politie (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:11)

   Marinake [utilizator] i-a raspuns lui Raoke

   Nu știu dacă se poate cerceta un număr de mobil dar daca da. dacă numărul era al agresorului n-a căutat nimeni pe ce nume e înregistrat , și la ce adresa locuiește posesorul ?

   Că nu mai aveau nevoie de perimetru decit pentru dubla verificare.
   • +2 (2 voturi)    
    helou.. (Duminică, 28 iulie 2019, 7:56)

    Kvothe [utilizator] i-a raspuns lui Marinake

    ai auzit de cartela pre-pay?
 • +32 (50 voturi)    
  Sa nu uitati! (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:22)

  omezu [utilizator]

  Pe langa Dragnea, Dancila, Carmen Dan Iordache, Toader, S Nicolae, Nicolicea, M. Arpad, Mitraliera, etc sa nu uitati un nume: Daniel Morar, judecator raportor al deciziei CCR care a interzis SRI sa mai ajute politistii si procurorii cu interceptari sau localizari de telefoane! STS are tehnologia de acum 10 ani iar D.O.S. al Politiei are cativa oameni la care apeleaza toate parchetele!
  • +10 (10 voturi)    
   astia e nebuni ... (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:29)

   sareta [utilizator] i-a raspuns lui omezu

   Chiar ei n-au nepoti si nepoate care oricand pot sa fie in situatia de a fi ajutati la un apel ?
 • +29 (35 voturi)    
  ba animalelor (aici jignind animalele) (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:34)

  adrian_rolland [utilizator]

  V-a luat aproape 20 de ore sa identificati o locatie si sa faceti o echipa de interventie?? Daca era copilul vostru, la fel de mult stateati??
 • +33 (39 voturi)    
  Nu ați înțeles (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:35)

  fdaniel [utilizator]

  NICIUNUL din voi nu are credibilitate!
  Sigur că unii spun lucruri adevărate, sigur că nu a fost așa cum e relatat în presă dar nu contează.
  Nu vă cred pe niciunul! Toți: milițieni, procurori, sereiști sunteți complici cu gruparea mafiotă de la putere.
  Toți, prin acțiunile voastre sau prin lipsa lor sunteți vinovați!
  Nu vă pasă decât de privilegiile nemeritate și scopul principal este apărarea infractorilor care vă aruncă oase sub masă.
  • +1 (19 voturi)    
   Nu uitam Jandarmii (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:27)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui fdaniel

   aceste brute aflate in solda CIumei Rosii care la ordine CRIMINALE gazeaza, bat copii si femei, strivesc oase si brutalizeaza. JANDARMERIA este un principal stâșlp de apărare a gruparilor de infractori P$D, ALDE + UDMR. Si desigur, sa nu o uitam pe care care a comandat OROREA din augist, criminala Carmen Dan, aparata de complicea ei VVDancila
   • +1 (13 voturi)    
    despre jamdarmerie (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:18)

    ber [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Dragnea si membrii guvernului, inclusiv Dacila nu au vrut sa fie protejati de SPP, au vrut Jandarmeria!
    Cica, aia e de incredere. Stat sucit, asta este Romania.
 • +15 (33 voturi)    
  Specific "statului de drept" (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:38)

  CalinMircea [utilizator]

  Niciodată băieții "deștepți" nu sunt vinovați (procurori, STS-iști), și trebuie găsiți totdeauna niște acari Păun vinovați (în cazul ăsta niște polițai amărâți).
 • +37 (43 voturi)    
  Destul (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:39)

  reiand [utilizator]

  Soarta fetei a fost pecetluită la scurt timp după închiderea telefonului. Totuși, nu sunt scuze pentru:

  1. Modul în care s-a comunicat cu părinții
  2. Durata de 3 ore între apelurile disperate la 112 și înregistrarea dosarului (de la 11 la 15:30)
  3. Investigarea defectuasă a dispariției precedente

  Sistemul de localizare exactă 112 (Advanced Mobile Location) deabia anul ăsta a fost introdus în mai multe țări din Europa. E ceva nou. Sigur, ar fi fost grozav să îl avem și noi deja...

  Presa face un spectacol grotesc din această tragedie.
  • +12 (14 voturi)    
   Advanced Mobile Location (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:34)

   ov1d1u [utilizator] i-a raspuns lui reiand

   Din ce am înțeles apelurile la 112 s-au făcut de pe un dumbphone așadar AML n-ar fi ajutat aici. Dar ar trebui implementat cât mai repede, cazul de față dovedește cât de vital poate fi.
  • +14 (14 voturi)    
   telefonul nu era al ei (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:57)

   ioanadoe [utilizator] i-a raspuns lui reiand

   https://playtech.ro/stiri/al-cui-era-de-fapt-telefonul-de-pe-care-a-sunat-alexandra-victima-criminalului-din-caracal-anchetatorii-lamuresc-misterul-31759

   a sunat de pe telefonul agresorului, oare nu putea fi identificat mai repede? intreb si eu
 • +25 (35 voturi)    
  punct de vedere al CCR (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:43)

  florinos [utilizator]

  Fiecare se scuza si da vina pe celalalt.

  Important:
  1. Vineri , ora 03,15- Politia anunță că nu mai are oameni disponibili la sediu.
  ... dupa 2 ore ...
  Vineri, ora 05,30- se constituie echipa de polițiști

  2. În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR.


  Avem un punct de vedere al CCR ?
  • -4 (20 voturi)    
   nu e nevoie (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 15:51)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui florinos

   CCR a interzis folosirea tehnicii SRI doar in activitatile de politie politica ale DNA, nu in oice situatie
   • +2 (12 voturi)    
    Cred ca gresesti. Intentionat? (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:24)

    ber [utilizator] i-a raspuns lui srpc

    Pai, politie politica nu se mai face! Atunci ce au interzis? Ca doar n-o sa credem ca CC stie ca in Romania se face politie politica. Au vreo dovada ca se face asa ceva. Ca zice Dragnea ca e politie politica, asta e altceva!
  • +11 (15 voturi)    
   TOTUL SE REZUMA LA : (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 16:51)

   persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui florinos

   ''Localizarea făcută de STS a fost pe o arie de câteva sute de case deoarece atât permite sistemul utilizat de aceștia. În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR.''
   Macar de data asta, va rog sa aveti bunavointa sa imi publicati comentariul.
   • -1 (3 voturi)    
    sri (Duminică, 28 iulie 2019, 7:55)

    gpavel [utilizator] i-a raspuns lui persuasiv

    parchetele au acuma "tehnica sri",problema e ca ea nu poate fi folosita tehnic, decat daca numarul de telefon cautat mai are alimentare(baterie)!dar apelul alexandrei s-a terminat cu descoperirea lui de catre criminal,deci telefonul a fost distrus sau macar a ramas fara baterie si sim!solutia este ca sts sa isi modernizeze reteaua 112 ,astfel ca localizarea sa fie exacta(exista aceasta tehnologie de cativa ani,pacat ca nu s-a implementat la timp)
  • +12 (22 voturi)    
   Comment sters de user (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:09)

   Reticentul [anonim] i-a raspuns lui florinos

   • +1 (1 vot)    
    inertie (Duminică, 28 iulie 2019, 8:02)

    gpavel [utilizator] i-a raspuns lui Reticentul

    cu toate ca tehnica exista de mai multi ani,sts doar de un an incearca sa o adopte!"tehnica sri"nu era eficienta in acest caz ,in care telefonul dupa o serie scurta de apeluri a fost deconectat de la baterie,fiind o tehnica tintita,telefonul trebuia sa fie urmarit in momentul legaturii cu 112...
  • +5 (19 voturi)    
   CCR (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:31)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui florinos

   CCR este o insitutie sluga a hotilor si infractorilor. O gasca majorittar ticaloasa, alcatuita de fosti colaboratori ai CRIMINALULUI Iliescu (Dorneanu KGB), fosti activisti PCR ca Enache turnator la ecu, aparatorul hotilor maghiar VArga si mai nou, doua slugi ae Ciumei Rosii.

   Mai e Ciordache si CO, cei care voiau o lege prin care asemenea CRIME sa nu fie prezentate publicc decat dupa... condamnarea definitiva. Ciordache, Nicolicea, Nicolae, Toader, sunt si ei autori morali si complici ai celor care ucid copii,
   • 0 (0 voturi)    
    uite-l (Duminică, 28 iulie 2019, 14:22)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    ca a primit biletelul si cu ccr!
 • +15 (19 voturi)    
  Da Da Da (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 16:09)

  LogicaEBuna [utilizator]

  Operatiunea Musamalizare. La asta sunteti competenti. Brava!
 • +9 (13 voturi)    
  Simplele vorbe contează mai mult (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 16:43)

  Casargoz [utilizator]

  Vorbele simple ale unei fete de 15 ani contează mai mult decât toate hârtiile din lume.
  Hârtii care condiționează intervenția de observarea unei activități.
  Hârtiile sunt simple hârtii în fața unor vorbe simple: Vine!
  De ce plătim salarii bune și pensii speciale?
  Un întreg aparat nu și-a îndeplinit misiunea, nu de hârtii avem nevoie.pentru ce plătim? Pentru procurori care pun interdicție minorilor de a părăsi tara și sancționează alți procurori care intervin uman și fără "hârtii"
  Din punctul de vedere al contribuabilului statutul procurorilor și numai din Caracal cel puțin este nejustificat, produc niște simple hârtii fără sa ajute pe nimeni la un cost foarte ridicat în comparație cu rezultatele.
 • +17 (21 voturi)    
  // (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:06)

  montezuma_m1563828161051 [utilizator]

  .....îmi pare foarte rău pentru aceste copile. Soarta fetei a depins de intervalul orar 11,00 - 13,00 al zilei de joi, moment în care cred că a fost ucisă, asta dacă aceste date oferite de procuror sunt reale. Dacă s-ar fi intervenit imediat la acel apel al fetei, mai exista o speranță. Decizia CCR de interzice SRI-ului să sprijine poliția în localizarea apelurilor STS este o decizie criminală iar cei care au emis-o vor trebui să răspundă. Asta denotă că viața unui om nu valorează nimic pentru ei.
  Sincere condoleanțe familiei îndurerate !!
  • +5 (7 voturi)    
   .... (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:30)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui montezuma_m1563828161051

   Asta s-a spus de atunci. Si s-a mai spus ca doar Dumnezeu ne poate feri de un atentat terorist, pentru ca in momentul asta suntem cam in bataia vantului. Isi va asuma cineva ceva? Nu, o sa apara toti maretii conducatori in doliu, #sieusuntroman , juraminte ca vor face tot posibilul sa pedepseasca vinovatii, sa nu se mai repete, urmarim personal indeaproape etc. Cum spuneam, cei credinciosi pot spera ca-i apara Dumnezeu, ceilalti, habar n-am, pot spera ca probabilitatea e mica sa se intample la noi.
  • +1 (1 vot)    
   Poate de fapt ar trebui să cerem (Duminică, 28 iulie 2019, 19:24)

   BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui montezuma_m1563828161051

   desființarea STS-ului și mutarea atribuțiilor acestuia la SRI ... ținând cont că acesta oricum e degeaba ... poate cu ocazia asta mai face și o economie la bugetul statului ...
 • +3 (11 voturi)    
  Si probe ADN (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:06)

  LNS [utilizator]

  Neaparat trebuie analize ADN si stabilit al cui corp este acela. Ar fi foarte convenabil pentru cineva sa se afirme ca e Alexandra, corpul sa fie al altcuiva, iar Alexandra sa fie pe drum la export.
 • +4 (10 voturi)    
  Fata le-a spus politistilor unde se afla! (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:17)

  AlexRicochet [utilizator]

  "„victima nu a dat informații la 112 despre vreun service, ci doar a spus ca vede un copac, un gard roșu, un brad, câinii si un autoturism”."

  Atata doar, ca tampitul DE POLITITST de la capatul firului n-a pus victimei intrebarea esentiala:
  "CARE ESTE NUMARUL DE INMATRICULARE AL MASINII?"
  • -4 (12 voturi)    
   Comment sters de user (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:48)

   Reticentul [anonim] i-a raspuns lui AlexRicochet

  • +2 (4 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:31)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui AlexRicochet

   Si daca nu-l stia? Daca-l stia, sau il putea vedea , il spunea, la cate detalii a dat.
 • +9 (11 voturi)    
  mda... (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:26)

  Laurentiu78 [utilizator]

  eu atat retin...
  "
  și că „în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR”."
 • +9 (11 voturi)    
  interesant (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:29)

  Bolovanul [utilizator]

  Citez:
  "în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR" .

  Semnificativ!
  • +6 (8 voturi)    
   Comment sters de user (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:53)

   Reticentul [anonim] i-a raspuns lui Bolovanul

   • +2 (2 voturi)    
    ... (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:32)

    tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Reticentul

    Numai daca rapesc extraterestrii vreun parlamentar e disponibila.
 • +7 (11 voturi)    
  fara comentarii (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:50)

  Harold [utilizator]

  "În cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR."

  +

  "Joi, ora 11,00- victima apelează Serviciul de Urgență 112 de mai multe ori
  Joi, ora 15,30- Dosarul penal pentru lipsire de libertate"

  +

  "Vineri , ora 03,15- Politia anunță că nu mai are oameni disponibili la sediu".
 • +2 (8 voturi)    
  incoerenta si minciuna (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:40)

  U_swamp [utilizator]

  Inante s-al supuneti pe ticalosul batrin din Caracal testului cu detectorul de minciuni, faceti safteaua cu opolitistii, procurorul si setesistii implicati in caz. Cum poate fi instrumentat dosarul daca autoritatile nu au o carianta coerenta?
  • 0 (0 voturi)    
   scuze, sa-l (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 22:04)

   U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

   scuze
 • +3 (9 voturi)    
  Cazul Caracal - O asociație de procurori spune că (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 18:44)

  GicadelaSculerie [utilizator]

  Ba! Ati cusut-o cu ata alba rau de pute rau rau rau ,o incercare grosolana de mushlimizare!
 • +7 (13 voturi)    
  Dorneanu and Company (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:10)

  ber [utilizator]

  Citez:" „în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR”.
  Acuma sa vina sa dea socoteala: Dragnea, Iordache,
  Serban Nicolae, Nicolicea in frunte cu Dorneanu.
 • +3 (5 voturi)    
  La rece (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 19:46)

  RaduMischie [utilizator]

  La rece, asa, eu vad cateva probleme:
  - intre ora 11 (cand fata a sunat la 112) si ora 19.15 (cand s-au primit informatii despre cele 3 adrese gresite) au trecut 8 ore, in care nu stim ce s-a intamplat - AICI e pierderea de timp cea mai mare si probabil aici putea fi salvata fata
  - vedem ca parintii s-au dus la politie sa reclame disparitia de dimineata (probabil intre 8 si 10), apoi un dosar s-a inregistrat la parchet la 15.30, la 16 procurorul a autorizat interceptare si localizare. Vreau si eu sa stiu, in toata desfasurarea asta, cand a ajuns la politie informatia ca fata a sunat la 112? A ajuns imediat, a ajuns la ora 13, la ora 15? Ca vreau sa inteleg daca aia, cand s-au dus la ora 15.30 la procuror, au stiut de apelul la 112 si de la ce ora. Si daca puteau sa se miste mai repede.
  - la fel, vreau sa inteleg daca actiunea de localizare a inceput la ora 16, cand a dat procurorul ordonanta, sau mai devreme, dupa ce s-a primit apelul. Sa stiu si eu daca ma pot baza ca sun la 112 si ma cauta instant sau intai trebuie mers la un procuror, care sa dea o ordonanta, si apoi sa inceapa sa ma caute
  - si apoi vreau sa stiu cine a luat decizia ca, la ora 2 noaptea, nu se poate intra direct ci doar cu mandat (deci de la ora 6.30) si pe ce s-a bazat cand a facut asta?
 • -2 (10 voturi)    
  Hmmm (Duminică, 28 iulie 2019, 0:24)

  Sah [utilizator]

  „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” este de fapt, ca de obicei, un grup de aparare al procurorilor...care ca si in cazul celor din Ploiesti, le ia apararea!!
  Arunca cu povesti gen CCR nu mai da voie sri etc., numai povesti pentru hastagisti tristi.
  CCR a constata incalcarea legii prin protocole ilegale intre sri si procurori/judecatori in care sri dadea ''dovezile'' si recomanda pedepsele.
  Cat de mincinos sa fii sa spui ca ''din cauza CCR'' s-a intamplat asta?
  Numai niste procurori care nu raspund decat in fata lui Dumnezeu pot minti asa!
  PS. politistii se rugau de procuror sa le dea voie sa intre, asta cu martori la discutie, insa procurorul aparat de mafia procurorilor a refuzat!!
  Pacat ca psd a fost atat de prost incat nu a dat legea raspunderii magistratilor!
 • +3 (3 voturi)    
  eroare? (Duminică, 28 iulie 2019, 7:26)

  gpavel [utilizator]

  „procurorii au dat indicații ca la cel mai mic semn de activitate să intre”. ,tocmai asta e greseala,dupa telefonul alexandrei trebuia intervenit in forta, fara nici o conditionare!
 • +2 (2 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 28 iulie 2019, 13:58)

  [anonim]

 • -1 (1 vot)    
  Banditii de la CCR ! (Duminică, 28 iulie 2019, 20:55)

  adrian88000 [utilizator]

  „în cauză nu s-a utilizat tehnica SRI, indisponibilă anchetelor penale după decizia CCR”.
  Cand ii fugarim ?
 • 0 (0 voturi)    
  Raspunde cineva pentru afirmatiile false? (Luni, 29 iulie 2019, 0:48)

  bogdanian79 [utilizator]

  1. Nu a sunat nici o vecina la 112 vs. a sunat o vecina de doua ori
  2. Politistii au asteptat aprobarea procurorului vs. procurorul nu a impiedicat interventia
  3. Politistii au actionat "perfect" vs. se plimbau pe la poarta pana la ora 6:00

  Cred ca lista e mai lunga daca se urmaresc stirile. Cumva unii incearca sa se scoata basma curata si isi apara colegii (politia, procuratura, sts)?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by