Directorul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal a povestit, despre Alexandra, fata de 15 ani, răpită și sechestrată, deși a sunat de trei ori la 112 pentru a fi salvată, că era un copil bun, care a terminat clasa a IX-a cu media 9,02

HotNews.roFoto: Hotnews

Alexandra studia la Liceul „Mihai Viteazul” din Caracal și avea rezultate foarte bune. Directorul liceului, Liviu Mitroi, spune că fata era implicată și în alte activități educaționale, făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și lua cursuri de chitară.

„Alexandra era un copil foarte bun. Era la clasa de științe sociale și a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care și-a văzut mereu de drumul ei. Era un copil cum poate mulți părinți își doresc. Făcea parte dintr-un ansamblu de dans popular și din ce știu că lua și cursuri de chitară. Era un copil care nu avea preocupări decât legate de școală”, a spus Liviu Mitroi, pentru corespondentul Mediafax.

Directorul a mai povestit că Alexandra nu obișnuia să ia ocazia, ci venea la școală cu microbuzul. Cel mai probabil, miercuri, când a dispărut, i s-a părut că Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă, este de încredere și s-a urcat în mașina lui.

„Alexandra venea la școală cu un microbuz care o aducea din Dobrești la Caracal. Și chiar mi-a spus o doamnă îngrijitor care era cu ea din localitate că evita să se urce la ocazie. Dumneai a încercat de câteva ori să o ia cu mașina personală să o aducă la școală și Alexandra a refuzat-o. A spus că așteaptă microbuzul. Probabil că de această dată, fata a văzut un om în vârstă care i-a inspirat încredere și nu a știut că este un monstru. Și eu aș fi avut încredere într-un om în vârstă, dar de data aceasta s-a dovedit că este un monstru”, a mai spus directorul liceului din Caracal.