În cursul nopții, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii știrii, principalul suspect- Gheorghe Dincă- de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are în lucru și dosarul în care se cercetează și dispariția Luizei Mihaela Melencu, transmite Mediafax. Fata a fost văzută tot în Caracal ultima dată, la jumătatea lunii aprilie, așteptând „la ocazie“.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și-a declinat competența în favoarea DIICOT Craiova”, a declarat prim-procurorul Anca Anuța.

Suspectul a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru continuarea cercetărilor.

Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu și-a recunoscut faptele, deși în curtea imobilului în care locuia a fost găsit un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută de miercuri, le-ar fi purtat.

Vineri seara, puțin după ora 23.00, o autospecială a Poliției a ieșit din curtea unde locuiește Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, mașina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi.

Sute de protestatari au huiduit când a ieșit mașina Poliției, dar și când au ieșit anchetatorii din curtea lui Dincă. Oamenii aveau coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieți” și „Dreptate pentru Alexandra”.