​Două persoane au murit, sâmbătă dimineața, în urma impactului dintre un tractor și un tir, pe DN 56, în localitatea Cujmir, județul Mehedinți. Tot în această dimineață, o persoană a murit și două au fost rănite după coliziunea dintre un microbuz de marfă și două mașini, pe DN 7, la ieșirea din localitatea Bătuța, județul Arad, transmite Mediafax.

Potrivit Poliției, accidentul din Mehedinți s-a produs pe un drum drept, în zona localității Cujmir. Cele două persoane care au murit se aflau în tractor.

„Accidentul s-a produs pe DN 56, în Cujmir intersecția cu drumul spre Oprișor. Au fost implicate un tir și un tractor: Două persoane din tractor au murit. Accidentul s-a produs după intersecția cu drumul către Punghina, pe drum drept în aliniament”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.

Accidentul rutier din Arad s-a produs, conform ISU, între un microbuz transport marfă, care nu era încărcat, și două autoturisme, pe DN 7 la ieșirea din localitatea Bătuța.

O persoană aflată în primul autoturism a decedat în urma impactului. Alte două persoane, una din microbuz și alta din mașină, au fost rănite grav. Polițiștii rutieri verifică din ce cauză s-a produs impactul.