Principalul suspect în cazul tinerelor dispărute în Olt este un bărbat de 57 de ani din Caracal. La locuința acestuia polițiștii au găsit rămășițe umane și bijuterii care, din primele date, aparțin ultimei victime, o tânără de 15 ani, dispărută miercuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bărbatul suspectat că le-a răpit și ucis pe tinere se numește Gheorghe Dincă, are 57 de ani și este tată a 3 copii. Fiica sa trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate, potrivit Mediafax.

Acesta le-ar fi luat pe fete cu mașina la ocazie.

Bărbatul se află în custodia Poliţiei şi este audiat.

"Poliţia a efectuat percheziţii domiciliare în urma cărora nu au fost identificate mijloace de probă şi nici minora. Poliţiştii de la intervenţii speciale au derulat cercetări prin mijloace specifice şi, în această dimineaţă, au efectuat percheziţii la domiciliul unui bărbat în urma căreia au fost identificate rămăşiţe care par a fi de natură umană, iar un medic legist se află la faţa locului pentru a transporta aceste rămăşiţe la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.