​​Circulația metroului s-a desfășurat cu dificultate, joi dimineață, pe magistralele 1 și 3, iar călătorii au așteptat câteva zeci de minute în stații. Potrivit Metrorex, o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri, la stația Izvor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Călătorii au fost anunțați că "din cauza unor motive independente de Metrorex, circulația pe magistrale 1 și 3 se desfășoară cu întârziere”.

Metrorex a anunțat că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon) s-a desfăşurat cu dificultate joi dimineaţă, începând cu ora 7:05, după ce o persoană s-a aruncat în fața unei garnituri.

"Metrorex informează că astăzi, 25.07.2019, începând cu 7:05, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulaţie au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în staţia de metrou Izvor (în direcţia Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puţin călătorii", precizează Metrorex într-un comunicat de presă citat de Agerpres.