O nouă plecare de la PSD la partidul condus de Victor Ponta. Deputatul Florin Stancu, din organizația Dolj a PSD, condusă de Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că demisionează din PSD și că trece la ProRomânia, afirmând că democrația nu îi mai caracterizează pe social-democrați și că aceștia nu au înțeles nimic din votul românilor din 26 mai.

deputat Florin StancuFoto: Facebook

Anunțul a fost făcut de deputatul PSD pe Facebook.

"După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european și pro-cetățeni din România. Am ales să fac parte din echipa ProRomânia. Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an”, a scris Florin Stancu.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a scris și el despre plecarea lui Stancu, postând adeziunea acestuia. Ponta a anunțat că Florin Stancu va coordona filiala din județul Dolj a ProRomânia.