Simona Halep le va prezenta astăzi românilor trofeul de la Wimbledon câștigat sâmbătă în fața Serenei Williams, într-un eveniment care va începe la ora 19.00.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către Simona Halep va începe la ora 19.00, iar accesul publicului este gratuit.

Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe bulevardul Basarabia și strada Maior Coravu, începând cu ora 17.00. Nu va fi permis accesul cu mașina în incinta arenei, potrivit Primăriei Capitalei.

De asemenea, municipalitatea a anunțat că Societatea de Transport București va suplimenta mijloacele de transport în comun în zonă. Organizatorii fac apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile sau alcool.

Simona Halep a câștigat sâmbătă turneul de la Wimbldon, după ce a învins-o în finală pe americanca Serena Williams, scor 6-2, 6-2, în 55 de minute. Românca și-a trecut astfel în palmares al doilea Grand Slam din carieră, după cel cucerit la Roland Garros în 2018.

Halep a revenit luni în România, declarând, la aeroportul Otopeni, că succesul obținut la All England Club este unul enorm, mai ales pentru faptul că în România nu sunt terenuri de tenis cu iarbă.