Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă, relatează Mediafax.

Razvan CucFoto: Hotnews

Reprezentanți ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliției Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că și-a fracturat mâna și că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-și va continua activitatea guvernamentală și că miercuri va merge în inspecție pe șantier. Ministrul Transporturilor a spus că șoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut și că purta centura de siguranță în momentul impactului.

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală și aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depășire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroșat de o altă mașină.