​Cântăreața Pink a stârnit o întreagă controversă în spațiul online după ce a publicat pe instagram o poză cu copiii săi jucându-se la Memorialul Holocaustului din Berlin, unii acuzând-o de lipsă de respect față de memoria victimelor naziștilor, alții luându-i apărarea.

HotNews.roFoto: Hotnews

În fotografia publicată pe contul de instagram al vedetei pop, cei doi copii, Willow și Jameson, aleargă printre coloanele memorialului. Mai mulți internauți i-au reproșat cântăreței faptul că nu îi învață pe copii ce înseamnă respectul pentru memoria vicitimelor Holocaustului.

În replică, Pink a spus că nu se aflau la Auschwitz, ci într-un spațiu diferit care trebuie tratat ca atare, așa cum spune însuși arhitectul, iar copiii ei sunt evrei. Din punctul ei de vedere, fotografia simbolizează ”triumful vieții asupra morții”.

Unul dintre internauți a comentat că a fost ”sfâșiat” când a văzut fotografia, în timp ce alții au venit cu mesaje de genul "copiii sunt copii" și nu ai ce să le faci.

"Sunt evreu și rudele mele au murit în lagărele naziste. Mă încântă să văd copii bucurându-se de viață și continuând să meargă mai departe când atât de mulți au murit", a scris un alt internaut, potrivit BBC News.