Șoferul mașinii în care se afla Răzvan Cuc ar fi cel vinovat de producerea accidentului, după ce ar fi făcut o depășire neregulamentară, peste marcajul continuu, moment în care a fost acroșat de un alt autovehicul, potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere. În urma accidentului, ministrul Transporturilor a ajuns la spital și i-a fost pusă o mână în ghips, având fractură.

Razvan CucFoto: Hotnews

Potrivit sursei citate, șoferul unei mașini care se deplasa pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza dinspre strada Maltopol către strada Petru Rares, în apropiere de intersecția cu Str. Iacob Negruzzi, ar fi făcut o depășire neregulamentară peste marcajul continuu. Mașina s-a ciocnit cu un autovehicul care se încadrase pentru a face virajul la stânga pe strada Iacob Negruzzi.

În urma impactului au fost avariate cele două mașini implicate, dar și alte patru autovehicule parcate.

Răzvan Cuc: Voi sta cu ghips 3 luni

În urma accidentului, a fost rănit ministrul Răzvan Cuc, care a ajuns la Spitalul Floreasca, unde i-a fost pusă o mână în ghips.

El a declarat că a suferit o fractură și că va trebui să stea 3 luni cu mâna în ghips.

"(...) Mi-au sugerat (medicii - n.r.) să îmi pun acest ghips cu care voi sta 3 luni, dar asta nu mă împiedică să mă duc în următoarele zile pe șantier, adică miercuri să mă duc pe șantier în inspecție și să văd ce se va întâmpla pe șantier, pentru că activitatea trebuie să o continui. A fost un eveniment nefericit, am discutat și cu celălalt șofer care a acroșat mașina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineață la ora 10:00, este în regulă, nimeni nu a pățit nimic, toată lumea este în regulă și șoferul meu și celălalt șofer sunt din punct de vedere fizic sănătoși", a declarat Răzvan Cuc, în fața Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, acolo unde a mers pentru investigații, scrie Mediafax.

Ministrul spune că șoferul său conduce cu foarte multă grijă și nu a mai avut astfel de accidente în trecut.

"Da, purtam centura de siguranță. (...) deci eu pe șoferul meu, pe Eugen, îl cunosc de 8 ani de zile, nu a avut niciodată nici un accident, nu s-a întâmplat, este un șofer care conduce cu foarte multă grijă. Eu în momentul în care s-a produs impactul citeam, mă uitam pe niște documente, citeam și m-am trezit practic când s-a produs lovitura, am pus evident mâna, cum era normal, să mă protejez, deși aveam centura care a atenuat foarte mult impactul, dar se pare că am o fractură la mână", a completat Răzvan Cuc.