Tânărul de 16 ani care a provocat, vineri seara, în orașul Medgidia, județul Constanța, un accident în urma căruia două femei au murit a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, relatează Mediafax. Acesta a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina în mai mulți oameni aflați pe trotuar.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit polițiștilor constănțeni, tânărul care a provocat, vineri seara, în orașul Medgidia, un accident în urma căruia două femei au murit a fost reținut.

„Urmare a accidentului rutier din data de 12 iulie a.c., produs pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, polițiști din cadrul Birouluiui Rutier Medgidia l-au reținut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța”, au informat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit acestora, adolescentul va fi prezentat, sâmbătă, Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul aflat la volan ar fi pierdut, vineri seara, controlul direcției și a intrat cu mașina în mai mulți oameni aflați pe trotuar și apoi a pătruns într-o curte. Acesta a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de polițiști.

În urma impactului, două femei au murit, una la Spitalul Municipal Medgidia, iar cealaltă la Spitalul Județean din Constanța, unde au fost transportate după efectuarea manevrelor de resuscitare.

La unitatea sanitară din Medgidia au mai ajuns o altă femeie și doi copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, cu diverse traumatisme și leziuni.