Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, s-a căsătorit miercuri cu Roxana Mihalache, în cadrul unei ceremonii oficiate la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 9 ani de închisoare pentru corupție. La ieșirea din penitenciar, proaspăta soție a spus că acesta este supărat pe motiv că situația prin care trece este una nedreaptă.

Radu Mazare in videoclipFoto: Captura YouTube

”Cum să fie, el este supărat pentru ceea ce se întâmplă, se știe foarte bine, atât timp cât stă 9 ani arestat pentru nedreptate. Vă rog frumos cancan-uri, verighete, chiar nu fac sens având în vedere situația. A fost un moment de suflet atâta tot. Nu sunt supărată, dar vă rog frumos să mă înțelegeți pentru că nu este un moment de cancan-uri. Eu nu sunt o persoană publică, sunt soția lui Radu Mazăre, sunt o fată ca oricare alta. Nu sunt o persoană publică, iar situația prin care se trece cu nedreptatea în care se află nu este o situație plăcută. Este firesc și normal, nu cred că dumneavoastră dacă ați fi în situația mea ați fi fericită”, a spus Roxana Mihalache, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus că ceremonia a fost una simplă.

”Radu este supărat pentru că asta este situația. Nu am servit nimic, am respectat procedura - nici fursecuri, nici suc. Asta-i procedura, trebuie respectată”, a mai spus aceasta.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofițer al stării civile a fost prezent la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Radu Mazăre are de 10 ani o relație cu Roxana Valentina Mihalache, care a și plecat cu el în Madagascar, după condamnarea din prima instanță. După ce a renunţat la cariera de fotomodel, ea şi-a deschis o casă de modă, apoi s-a ocupat de ţinutele lui Mazăre şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţa.