Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, susține că aceasta nu a mai ajuns cu avionul în România, ci a intrat cu mașina în țară, prin Vama Giurgiu, "probabil ca să evite presa", pentru că "după 20 de ore de zburat nu e ușor". "Mai trebuie să se recupereze cu fusul orar, apoi vedem ce facem", a mai spus Alexandrov.

HotNews.roFoto: Hotnews

Adrian Alexandrov a declarat, pentru Digi24, că au planuri pentru botez, apoi pentru nuntă.

"Cea mică a dormit bine s-a odihnit, acum este prin casă se joacă cu bunica", a spus Adrian Alexandrov.

Întrebat în legătură cu planurile de nuntă şi de botez, el a precizat: "(...) Încercăm să programăm exact data, biserica, ziua, invitații, trebuie să o facem din moment ce a venit acasă. Naşii, ne gândim, vedem".

"Mai trebuie să se recupereze cu fusul orar, apoi vedem ce facem", a mai spus Alexandrov.

Întrebat dacă el a adus-o pe Elena Udrea acasă, Adrian Alexandrov a răspuns: "Da, m-am dus de duminică. Da. Cum a spus și Elena, probabil a vrut să evite presa, că după 20 de ore de zburat va dați seama că nu e ușor".

La aproape un an și jumătate de la fuga sa în Costa Rica, Elena Udrea a revenit luni în România. Ea a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a întors în țară, ea spunând că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica, pentru că vrea să își crească fetița acasă. Udrea spunea că a intrat în țară luni dimineață, la ora 06.00, prin vama Giurgiu. „Am ales o variantă mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a susținut ea.