Traficul este restricționat, duminică seară, pe Autostrada Soarelui, pe una din benzile de pe sensul spre Capitală, în urma unei tamponări în care au fost implicate trei mașini. Centrul Infotrafic mai anunță că pe anumite tronsoane ale autostrăzii se circulă în coloană.

Aglomeratie pe Autostrada SoareluiFoto: Facebook/ MariLena Lefter

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 139, pe sensul către Capitală, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Din această cauză, banda a doua este restricţionată, iar în aproximativ 30 de minute se estimează reluarea traficului în condiţii normale.

Infotrafic anunță, de asemenea, că valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre București, pe unele porțiuni fiind coloane de mașini.

Polițiștii le recomandă șoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, cei care încheie coloane de mașini ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.