Poliția din Brașov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat un ambalaj pe jos, din mașină.

HotNews.roFoto: Hotnews

Viceprimarul orașului Codlea a anunțat pe Facebook că a fost atacat în plină stradă, în parcarea de lângă primărie, de trei bărbați înarmați cu levier și cuțit, după ce i-a apostrofat că au aruncat un ambalaj pe geamul mașinii.

El a făcut o plângere la Poliție și a cerut ajutorul localnicilor pentru identificarea agresorilor.

"Un concetățean care a sărit să mă apere a fost și el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (...). Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când așteptau în coloana de mașini în fața primăriei (...). Ei au tras pe dreapta și și-au făcut damblaua”, a scris viceprimarul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Alina Ivan, citată de Mediafax, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.