Un bărbat din Arad și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia, după ce a văzut pe Facebook imagini cu femeia la o petrecere. Când a fost găsit de polițiști, agresorul a încercat să-şi ia viaţa cu acelaşi cuţit.

Atac cu cutitulFoto: pixabay.com

Atacul a avut loc într-o casă din localitatea arădeană Nădab, unde locuiesc părinţii fostei iubite a agresorului.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Agerpres că agresorul are 32 de ani şi locuieşte în localitatea Olari, iar în cursul nopţii a văzut pe Facebook imagini cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab.

Petrecerea era transmisă LIVE pe Facebook când bărbatul a mers la petrecere şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, și apoi a fugit.

Ulterior, în cursul nopţii, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

La acelaşi spital se află şi victimele atacului, internate la Chirurgie, unde au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, iar medicii afirmă că sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.