​Tânărul care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci persoane, miercuri, în zona orașului Făget, se afla sub influența drogurilor, susțin polițiștii.

criminalul din FagetFoto: tion.ro

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Județene Timiș, Ionel Boldea este cercetat pentru omor, tentativă de omor, vătămare corporală din culpă, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Aceleași surse au declarat pentru Tion.ro că bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal, unde la analizele rapide s-a stabilit că era sub influența drogurilor, fiind depistată inclusiv cocaină.

Reprezentanții Poliției Timiș susțieau ca la momentul la care a fost prins bărbatul avea la el cocaină, amfetamină și marijuana. Ulterior, ei au revenit, spunând că asupra bărbatului nu au fost găsite droguri și că doar în urma analizelor s-a stabilit că acesta consumase stupefiante.

Atacatorul a fost prins miercuri noapte într-o mașină, în apropiere de locuința sa din satul Bichigi. Oamenii legii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru că bărbatul de 33 de ani nu a opus rezistență. El le-a spus polițiștilor că mergea spre casă să facă un duș. Întrebat unde a stat până atunci, a răspuns: ”într-un pom”.

Bărbatul le-a mai declarat polițiștilor care l-au prins că totul s-a întâmplat din cauza unei ”icoane dintr-o cameră”, ”o icoană care efectiv m-a luat după ea”:” Icoana care m-a scos afară din casă la șase dimineața ... o icoană de argint m-a scos afară din casă, m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei”.

El a atacat, miercuri dimineața, un bărbat și o femeie, soț și soție, aflați la jogging într-un parc din orașul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o mașină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, dar fără succes.