Suspectul crimei produse miercuri dimineață a fost surprins în imagini imediat după ce i-a atacat pe cei doi soți în localitatea Făget din județul Timiș, relatează Mediafax. Aproximativ 200 de polițiști sunt mobilizați pentru prinderea lui, fiind instituite filtre în patru județe.

Suspectul crimei din FagetFoto: Captura YouTube

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere în fața unui magazin din localitatea Temerești, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget. În imagini se vede cum bărbatul încearcă să deschidă ușa localului. Pentru că este închisă, bărbatul lovește în mod repetat cu pumnul în ușă, iar apoi urcă pe bicicletă și pleacă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, tânărul de 33 de ani, suspectat că a ucis un bărbat în bătaie și a rănit alte cinci persoane, în zona localității Făget, este căutat, miercuri, de aproximativ 200 de polițiști.

De asemenea, pentru găsirea lui este folosit și un elicopter, precum și o dronă. Totodată, filtre ale Poliției au fost instituite atât în județul Timiș, cât și la intrarea în Bihor, Arad și Caraș-Severin.

Majoritatea polițiștilor sunt mobilizați în zona Făget, unde au avut loc incidentele provocate de tânărul de 33 de ani.

Un tânăr a atacat, miercuri dimineața, un bărbat și o femeie, soț și soție, aflați la jogging într-un parc din orașul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. Apoi, bărbatul a plecat cu o bicicletă spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o mașină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, polițiștii au tras trei focuri de armă asupra mașinii, dar fără succes.